Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το βράδυ της Δευτέρας τον ΠΑΟΚ και δεν χωρά αμφιβολία πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη, έχει τεράστιο ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες.

Ειδικά όμως για τους ερυθρόλευκους, καθώς το παιχνίδι γίνεται στον Πειραιά κι αυτό σημαίνει πως οι πρωταθλητές δεν θέλουν ούτε να… σκέφτονται το ενδεχόμενο «στραβοπατήματος» κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από το θετικό αποτέλεσμα στο Αζερμπαϊτζάν απέναντι στην Καραμπάγκ και αυτή η ισοπαλία δίνει μια ψυχολογική ώθηση στους πειραιώτες ενόψει της αναμέτρησης με τον δικέφαλο του Βορρά.

Ο Μίτσελ θα «ανακατέψει την τράπουλα» στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ κι αυτό σημαίνει πως θα δούμε έναν Ολυμπιακό με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης.

1.Ο προπονητής των πειραιωτών θα έχει τον Μπακαμπού στην κορυφή της επίθεσης και ο έμπειρος στράικερ δείχνει πως είναι σε πολύ καλή φόρμα. Έχει βρει δίχτυα με Ατρόμητο και ΟΦΗ και η ψυχολογία του είναι καλή.

Μετράει πολύ η ψυχολογία και ειδικά στον σέντερ φορ που «τρέφεται» από τα γκολ.

2.Ο Ισπανός περιμένει τον Άβιλα και το θέμα θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Κυριακής. Οι πιθανότητες να παίξει ο δεξιός μπακ είναι 50-50.

Ο Μίτσελ θα μιλήσει με τον Άβιλα αλλά είναι ενθαρρυντικό σημάδι για τον Ολυμπιακό, ότι στην σημερινή προπόνηση βγήκε στο γήπεδο για τρέξιμο και δεν είχε ενοχλήσεις.

Και για να πει ο έμπειρος τεχνικός ότι θα περιμένει την αυριανή προπόνηση για να δει τον Άβιλα, σημαίνει πως είναι αισιόδοξος.

3.Ο Ουσεϊνού Μπα επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ερυθρόλευκων και θα συνθέσει με τον Παπασταθόπουλο το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των πειραιωτών.

Σ’ αυτή την απόφαση έχει καταλήξει ο τεχνικός των πειραιωτών για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ντόι τα πήγε πολύ καλά στο ματς με την Καραμπάγκ, αλλά τώρα φαίνεται να επιλέγει τον Μπα ο Μίτσελ.

4.Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ποντάρει πολλά στον Γκάρι Ροντρίγκες κι αυτό ήταν εμφανές στο Ρέντη από την πρώτη κιόλας μέρα της επιστροφής του Μίτσελ στο μεγάλο λιμάνι.

Είναι στα «πάνω» του ο Γκάρι και ο Μίτσελ θεωρεί ότι ο διεθνής εξτρέμ μπορεί να προκαλέσει «ρήγματα» στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Όχι μόνο από τα άκρα αλλά και στην κορυφή της επίθεσης, αν η διάταξη πάει σε 4-4-2.

5.Ο Ελ Αραμπί έχει πραγματοποιήσει τρεις προπονήσεις με την ομάδα. Λέει πολλά αυτό και για το μεθαυριανό παιχνίδι.

6. Αφήσαμε για το τέλος το θέμα τερματοφύλακα. Τζολάκης ή Πασχαλάκης στα γκολπόστ του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ;

Ο Μίτσελ επισήμανε ότι έχει αποφασίσει αλλά αποκάλυψη δεν έκανε. Δεν θέλησε να ανακοινώσει την απόφασή του, δυο μέρες πριν από το παιχνίδι.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως τα δοκάρια της ομάδας του Πειραιά θα υπερασπιστεί ο Τζολάκης.