Η συνήθεια που έγινε… λατρεία για τον Βόλο! Μπορεί να βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να φτάσει στο πολυπόθητο τρίποντο. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου επικράτησε (2-1) του Λεβαδειακού στο Πανθεσσαλικό, δίνοντας συνέχεια στην εντυπωσιακή εφετινή της πορεία.

Ο Βόλος τα πηγαίνει πολύ καλά στη Super League και με την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του, ανέβηκε ξανά στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στους 17 πόντους οι γηπεδούχοι και στο -4 από την κορυφή, στην προτελευταία θέση ο Λεβαδειακός που μετά από 8 αγωνιστικές, αγνοεί τη χαρά του τριπόντου.

Τα πάντα συνέβησαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τα τρία γκολ να σημειώνονται σε διάστημα 14 λεπτών. Με ενα «εκρηκτικό» πεντάλεπτο (62′-67′), ο Βόλος έφερε… τούμπα το ματς, «κλέβοντας» τη νίκη από την ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 4′ με τον Μουτίνιο. Ο άσος του Λεβαδειακού πάτησε την περιοχή του Βόλου, αλλά αστόχησε. Στο 22′ από κόρνερ του Φερνάντες, ο Τσοκάνης δεν μπόρεσε με κεφαλιά να βρει στόχο, με τη Λιβαδειά να χάνει κι άλλη σημαντική ευκαιρία στο 25′, όταν ο Κλέιμαν απέκρουσε την κοντινή προβολή του Τορό.

Στις καθυστερήσεις ο Δούμτσιος από πλάγια απείλησε, με τον Κλέιμαν να κατεβάζει… ρολά για την ομάδα του Μπράτσου.

Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε δυνατά και στην επανάληψη, ανοίγοντας το σκορ στο 53′. Με φοβερή εκτέλεση φάουλ, ο Μουτίνιο έστειλε την μπάλα στο πλεκτό του Κλέιμαν για το 0-1.

Το γκολ… αφύπνισε τους γηπεδούχους, που απάντησαν άμεσα. Από κόρνερ του Φερνάντες στο 62′, ο Τσοκάνης σούταρε αρχικά στα σώματα και με δεύτερη προσπάθεια ισοφάρισε. Στο 65′ ο Μάρκοβιτς έδιωξε δύσκολα το απευθείας κόρνερ του Φερνάντες, αλλά στο 67′ ο Ντέλετιτς έφερε… τούμπα το ματς. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ αξιοποίησε την ωραία σέντρα του Μεθκίδα και με υπέροχο σουτ έγραψε το 2-1.

Στο 86′, ο Τσιριγώτης σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό, με τον Βόλο να πανηγυρίζει στο τέλος το 5ο τρίποντο της εφετινής σεζόν.

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μεσκίδα (69’ Νοκέρ), Πάολο Φερνάντες, Ντέλετιτς (83’ Ματίγια), Οζέγκοβιτς (76’ Κούτσιας).

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Παναγιώτου (73’ Λούα Λούα), Βινίσιους, Τσάπρας, Λιάγκας, Μεχία, Νίκας, Μουτίνιο, Τορό (73’ Χαμόντ), Βρακάς (46’ Μπαχανάκ), Δούμτσιος (61’ Τσιριγώτης).