Στους έντεκα που θα αγωνιστούν την Κυριακή απέναντι στον Ατρόμητο φαίνεται να έχει καταλήξει ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.

Οι Κιτρινόμαυροι αντιμετωπίζουν την Κυριακή στις 16:00 τους Περιστεριώτες στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 8η αγωνιστική της Super League και όπως όλα δείχνουν ο αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ θα πάει για τους τρεις βαθμούς με συνταγή «Βικελίδης».

Τα προβλήματα; Αρκετά για τον Αλμέιδα, καθώς ο Στάνκοβιτς έχει κάνει προπόνηση μόνο την Παρασκευή λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρούσε, ο Σιντιμπέ, που όλα έδειχναν πως θα έπαιρνε πρώτη φορά φανέλα βασικού είναι εκτός λόγω τραυματισμού στη μέση, και ο Τσούμπερ αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Έτσι το τοπίο είναι πιο ξεκάθαρο και τα ερωτηματικά πολύ λίγα.

Οι έντεκα «εκλεκτοί», τους οποίους δοκίμασε ο τεχνικός της ΑΕΚ στην προπόνηση της Παρασκευής, είναι οι ίδιοι που πήραν και το μεγάλο διπλό στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη.

Κάτω από τα δοκάρια ο Αθανασιάδης, οι Βίντα, Μουκουντί, Ρότα και Μοχαμαντί αποτελούν τους τέσσερις της αμυντικής γραμμής, στο κέντρο ο Σιμάνσκι ως 6άρι, ο Πινέδα λίγο πιο μπροστά του πιο ελεύθερος, ο Γκατσίνοβιτς στα αριστερά, ο Ελίανσον στα δεξιά και το δίδυμο της επίθεσης οι Αραούχο και Γκαρσία.