Το παιχνίδι με την Καραμπάγκ ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να έχουν στρέψει πλέον το βλέμμα τους στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ (17/10, 20:00), για την 8η αγωνιστική της Super League.

Ο Μίτσελ έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά, με τον Ισπανό να «πονοκεφαλιάζει» για τους Σίμε Βρσάλικο και Γιαν Εμβιλά.

Ο Κροάτης αμυντικός αντιμετωπίζει μικρής έκτασης και ήπια οιδηματώδη στοιχεία στους οπίσθιους μοιριαίους δεξιά. Η κλινική του εικόνα μερικές ώρες μετά τον τραυματισμό του είναι καλή, αλλά φαντάζει δύσκολο να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού.

Οσον αφορά στον Γιαν Εμβιλά, ο Γάλλος απέφυγε το κάταγμα και έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική μετά την κλωτσιά που δέχτηκε στο Μπακού. Ο έμπειρος χαφ θα ακολουθήσει θεραπεία και θα προσπαθήσει να προλάβει το ματς της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γιαν Εμβιλά τραυματίστηκε στη φάση του 83ου λεπτού του χθεσινού παιχνιδιού, όταν ο Ρομαό πήρε φόρα και μαζί παραμάζωμα τα πόδια του Γάλλου μέσου του Ολυμπιακού, αφήνοντάς τον στο χορτάρι να σφαδάζει. Μια φάση για την οποία ο παίκτης της Καραμπάγκ τιμωρήθηκε μόνο με κίτρινη κάρτα, την ώρα που ο Εμβιλά τελείωσε το παιχνίδι με τον αστράγαλό του πρησμένο!