Μια 23χρονη στη Βρετανία, μοντέλο του Only Fans, σκότωσε τον σύντροφό της χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι 17 εκατοστών, γιατί της ζήτησε να χωρίσουν, όπως αναφέρει η Sun.

Η Abigail White, 23, φέρεται να δολοφόνησε τον Bradley Lewis, 22 ετών, στο Kingswood του Μπρίστολ τον Μάρτιο. Η 23χρονη και ο 22χρονος, που ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών, είχαν συναντηθεί στις 25 Μαρτίου. Στη μοιραία συνάντηση το θύμα ανακοίνωσε στην Abigail White το τέλος της σχέσης τους.

Τότε, εκείνη άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τον μαχαίρωσε στην καρδιά. Αφού πέρασαν 20 λεπτά, όπου βεβαιώθηκε πως εκείνος πέθανε, βγήκε στο δρόμο ουρλιάζοντας και καλώντας σε βοήθεια τους γείτονες.

Η Αστυνομία έφτασε αμέσως στο σημείο και εντόπισε νεκρό τον 22χρονο, ενώ η Abigail πριν καν δεχτεί ερωτήσεις, φώναζε «δεν τον σκότωσα εγώ».

Μάλιστα, υποστήριξε πως είχαν έναν απλό καυγά, όταν εκείνος άρπαξε ένα μαχαίρι, πήγε προς το μέρος της και ξαφνικά το έμπηξε στην καρδιά του.

Παρόλα αυτά, οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε και την συνέλαβαν, ενώ με βάση την ιατροδικαστική έκθεση και την άρση τηλεφωνικού απορρήτου που έγινε, κατάλαβαν πως είχε διαπραχθεί δολοφονία.

Μάλιστα, η 23χρονη δεν ομολόγησε το έγκλημα, αλλά μετά από τρεις μήνες το παραδέχτηκε σε έναν από τους αστυνομικούς, χωρίς όμως να υπάρχει ακόμα επίσημη κατάθεση, αφού η δίκη είναι σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο εισαγγελέας στο δικαστήριο, η 23χρονη είχε μαχαιρώσει στο χέρι τον σύντροφο της, μία εβδομάδα πριν την δολοφονία του και του είχε πει «έφτασε η ώρα να βγάλεις την αλήθεια από μέσα σου».

Η Abigail White μαχαίρωσε τον 22χρονο λίγα λεπτά αφότου επέστρεψαν στο σπίτι από την πάμπ όπου έπιναν με φίλους, αναφέρει το BBC.

Σύμφωνα με  πληροφορίες, φέρεται να νευρίαζε από το γεγονός ότι εκείνος φρόντιζε το ένα παιδί του και μπορεί να αργούσε στα ραντεβού τους, ενώ θεωρούσε ότι την απατάει.