Όλο και σε πιο δύσκολη θέση βρίσκεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου το τελευταίο διάστημα μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Και σα να μην έφτανε η κακή αγωνιστική εικόνα του «Δικεφάλου» και το γεγονός ότι έχει μείνει στην 5η θέση της βαθμολογίας και στο -9 από την κορυφή, ο Ρουμάνος τεχνικός θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα (17/10) τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης, έχοντας γεμάτο το απουσιολόγιό του.

Ας τα πάρουμε όπως από την αρχή. Η ατυχία χτύπησε για πρώτη φορά φέτος τους «ασπρόμαυρους» με τον τραυματισμό του Μπράντον Τόμας, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση, μετά από ένα φιλικό απέναντι στον Πανσερραϊκό στα τέλη Σεπτεμβρίου και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση σε περίπου δύο εβδομάδες.

Το πιο πρόσφατο πλήγμα για τους Θεσσαλονικείς είναι η απουσία του αρχηγού τους, Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στο πόδι από τη Λιβαδειά και στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως έχε υποστεί θλάση α’ βαθμού και θα απουσιάσει από τα γήπεδα για τρεις εβδομάδες.

Θολό είναι το τοπίο, όσον αφορά τους τραυματισμούς, στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, ο οποίος όμως δεν αποκλείεται να είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου για το παιχνίδι στο Φάληρο.

Επιπλέον ο προπονητής του «Δικεφάλου», είδε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας του, τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να αποβάλλεται από το ματς με τον Λεβαδειακό κι έτσι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του στο ματς της Δευτέρας.

Τέλος υπάρχει και η περίπτωση του Γιασμίν Κούρτιτς, ο οποίος συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και να πρέπει να αποφασιστεί σε ποιο από τα επόμενα παιχνίδια, με Ολυμπιακό (εκτός), Αστέρα Τρίπολης (εντός), ΑΕΚ (εκτός) και ΠΑΣ Γιάννινα (εντός), θα απουσιάσει.