Νέες καταγγελίες σε βάρος του 53χρονου Ηλία Μίχου που κατηγορείται για το βιασμό και την εκπόρνευση μιας 12χρονης μικρής στα Σεπόλια.

Οι νέες καταγγελίες προέρχονται από την Πρόεδρο των Εκδιδομένων Γυναικών Ελλάδος η οποία φτάνοντας στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να καταθέσει τα όσα γνωρίζει στο πλαίσιο της ανακριτικής διαδικασίας, κατήγγειλε πως είχε δει τον 53χρονο να φέρνει τη 12χρονη στον οίκο ανοχής, στο Γκάζι για να τη βιάζουν «πελάτες». Μάλιστα όπως είπε έχει και στικάκι στο οποίο έχει πλάνα από τις κάμερες όπου η 12χρονη συνευρίσκονταν με επώνυμα άτομα.

Διαβάστε ακόμη: Σεπόλια: Πως ο 53χρονος απειλούσε την 12χρονη – Τι αποκαλύπτει ο θείος της

Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο 53χρονος έφερνε στον οίκο ανοχής και άλλα μικρά παιδιά, εκτός από τη 12χρονη. Ερωτηθείσα σχετικά γιατί δεν τα είχε καταγγείλει νωρίτερα εκείνη ή κάποιος υπάλληλος είπε πως τον αναγνώρισε από τις φωτογραφίες και για αυτό ήρθε τώρα στον ανακριτή και επιπλέον πως οι εργαζόμενοι φοβούνταν να πάνε στις Αρχές.

Τελικά η μάρτυρας μεταβαίνει προς τη Γενική Αστυνομική διεύθυνση Αθηνών όπου και θα καταθέσει τα όσα γνωρίζει.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Σε δήλωση της η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης Ασπασία Ταραχοπούλου ανέφερε πως σήμερα ή αύριο το 12χρονο θύμα  θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση ενώ εκτίμησε ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά έπεσαν θύμα εκμετάλλευσης και  χαρακτήρισε βάσιμη τη μαρτυρία της γυναίκας, η οποία νωρίτερα είχε δημοσίως καταγγείλει ότι το παιδί εκδίδονταν από τον 53χρονο στον οίκο ανοχής της.

Η μάρτυρας, νωρίτερα, ερωτηθείσα σχετικά είπε: Ήρθα να καταθέσω για αυτό το τέρας στην ανακρίτρια. Δεν με δέχτηκε γιατί θα δεχτεί τα δύο αυτά άτομα. Χθες που είδα τη φωτογραφία του τον αναγνώρισα και ήρθα μόνη μου. Στο στικάκι έχω κάμερες και προτζέκτορα, θα το δείτε και θα καταλάβετε. Έχει τον κατηγορούμενο και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα – κάρτα. Έφερνε και άλλα παιδιά».

Διαβάστε επίσης: Σεπόλια: Πως ο 53χρονος απειλούσε την 12χρονη – Τι αποκαλύπτει ο θείος της

Εντωμεταξύ ογκωδέστατη είναι η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του κατηγορουμένου Ηλία Μίχου. Μεταξύ άλλων σε αυτήν περιλαμβάνονται και 600 σελίδες με απομαγνητοφωνήσεις συνομιλιών του 53χρονου τις τελευταίες 3 εβδομάδες που το κινητό του παρακολουθούνταν.Σε αυτή ακόμα δεν έχουν συμπεριληφθεί τα αρχεία από το κινητό τηλέφωνο του 53χρονου. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που ο δικηγόρος Βασίλης Χρονόπουλος αν και ενημερώθηκε για τη δικογραφία τελικά δεν θα αναλάβει, όπως είπε, την υπεράσπισή του και θα διοριστεί αυτεπάγγελτα δικηγόρος.

Και ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας που μίλησε με τον Ηλία Μίχο στην Γενική Διεύθυνση Αττικής, την Τρίτη επεσήμανε ότι συζητήθηκε το ενδεχόμενο ανάληψης της υπεράσπισης του και σημείωσε: ο κ. Νουλέζας και προσθέτει «μου δήλωσε την αθωότητα του ότι έχει παγιδευτεί, ώστε να εξοντωθεί, ότι θα κατονομάσει στην απολογία του και ότι είναι σε θέση να αποδείξει τους ισχυρισμούς του. Δεν γνωρίζω περαιτέρω την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει».

Ο 53χρονος της ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τα αδέρφια της

Σημειώνεται πως η γιαγιά της 12χρονης, λίγες ώρες πριν την συγκλονιστική μαρτυρία του θείου του κοριτσιού, είπε μεταξύ άλλων στον ΑΝΤ1 πως η σύζυγος του 53χρονου έδινε στην οικογένεια του κοριτσιού 10.000 ευρώ για να «κουκουλώσουν» την υπόθεση, αλλά και ότι ο 53χρονος ζητούσε από την 12χρονη να του στείλει γυμνές φωτογραφίες και από τα μικρότερα αδελφάκια της.

Όπως είπε η γιαγιά της 12χρονης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, «Είμαστε σε άθλια κατάσταση, δεν μπορείτε να καταλάβετε… Η γυναίκα του πήγε σπίτι και προσπάθησε να πληρώσει την μάνα του παιδιού για να μη μιλήσει, να αποσύρει την καταγγελία και λέει η μάνα του “φύγε από ‘δω, μη σε θάψω”. Δεν πληρώνεται η ψυχολογία του παιδιού και η τιμή του, ενός 12χρονου παιδιού με δέκα χιλιάρικα… ούτε με εκατομμύρια! Δηλαδή, αν ήμουν εγώ στη θέση της, δεν ξέρω τι θα έκανα. Πώς κρατήθηκε η κοπέλα, γιατί είναι μια κοπελίτσα μικρή κι αυτή, είναι 35-36 χρόνων, παντρεύτηκε μικρή και έκανε παιδιά. Πως κρατήθηκε… Δεν ξέρω, εγώ δεν θα κρατιόμουν αν ήμουν στη θέση της».