Ο Ολυμπιακός κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα του ΟΦΗ, με 2-1, κάνοντας την ανατροπή. Ο Χάμες Ροντρίγκες είχε μια πολύ θετική παρουσία στην αναμέτρηση, μοιράζοντας την ασίστ για το γκολ της ισοφάρισης του Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο Κολομβιανός ωστόσο, λίγο νωρίτερα δεν είχε καταφέρει να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα, με τον ίδιο πάντως να παραδέχεται πως το χαμένο πέναλτι δεν τον επηρεάζει καθόλου και πως νιώθει μεγάλη περηφάνια να αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χάμες στο Olympiakos TV:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος για την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, που μπήκα και που τα πράγματα πήγαν καλά παρόλο που έχασα το πέναλτι αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου, αλλά δεν παραιτήθηκα και μπόρεσα να δώσω μια ασίστ. Και είμαι πολύ ευτυχισμένος που η ομάδα κέρδισε γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Είμαι ευτυχισμένος, είμαι πολύ περήφανος που φοράω αυτή τη φανέλα. Είναι μια μεγάλη ομάδα με φιλάθλους που πάντα στηρίζουν, ελπίζω να δώσω ότι καλύτερο σε κάθε παιχνίδι. Δουλεύω για να τους δώσω πολλές χαρές και ελπίζω να συνεχίσω έτσι».