Λεπτομέρειες που σοκάρουν από την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από δύο άνδρες στα Σεπόλια, έρχονται στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης εμπορικού καταστήματος είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της μητέρας της ανήλικης, διατηρώντας φιλικές σχέσεις και βοηθώντας οικονομικά την οικογένεια.

«Το κορίτσι το βλέπαμε εδώ, στο μαγαζί του, το βοηθούσε, γιατί είναι από πολυμελή οικογένεια. Έχουμε πάθει σοκ στο άκουσμα της είδησης» ανέφερε γείτονας.

Τη βίαζε και την εξέδιδε

Στη συνέχεια, ενώ το παιδί βρισκόταν όλο και συχνότερα στο χώρο του καταστήματος, προκειμένου να βοηθά σε καθημερινές δουλειές όπως σκούπισμα και σφουγγάρισμα, ο 53χρονος έβαλε μπροστά το αρρωστημένο σχέδιό του.

Το 12χρονο κορίτσι έζησε τον απόλυτο εφιάλτη για τουλάχιστον πέντε μήνες, από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο, στα χέρια του 53χρονου άντρα, ο οποίος την βίαζε συστηματικά και την εξέδιδε έναντι αμοιβής σε τουλάχιστον ένα ακόμα άνδρα.

Ο 53χρονος την απειλούσε με όπλο προκειμένου να μη μιλήσει και την κακοποιούσε σεξουαλικά. Ακόμη, τραβούσε γυμνές φωτογραφίες το 12χρονο κορίτσι και στη συνέχεια τις αναρτούσε σε ψεύτικα προφίλ στα social media.

Δύο συλλήψεις και οι έρευνες συνεχίζονται

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πέρασαν το βράδυ της Παρασκευής χειροπέδες στους δύο άνδρες, ενώ συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστωθεί αν και άλλοι είχαν εμπλοκή στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης.

Επίσης, οι αστυνομικοί σε συνεργασία με ειδικούς θα εξετάσουν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, καθώς θα πρέπει να διαπιστωθεί αν κάποιο από τα μικρότερα αδέλφια της 12χρονης έχει πέσει και αυτό θύμα του 53χρονου.

Παράλληλα, συμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του κοριτσιού υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τα όσα βίωνε το παιδί της στα χέρια του 53χρονου.

Όπως αναφέρει το enikos.gr,  η φρικτή υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης αποκαλύφθηκε, όταν ένας άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της οικογένειας είδε τυχαία κάποια περίεργα μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο της 12χρονης. Αποστολέας ήταν ο 53χρονος δράστης, γεγονός που κίνησε τις υποψίες του και κατήγγειλε το περιστατικό στην ΕΛ.ΑΣ.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν με εντάλματα, βραδινές ώρες χθες 7-10-2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί 53 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης και άλλα αδικήματα.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου.

Σε βάρος του 42χρονου η δίωξη αφορά στο αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι διέπραξαν τις ανωτέρω –κατά περίπτωση- αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικης στην Αθήνα.

Παράλληλα, στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, δύο φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 USB που εστάλησαν για έλεγχο στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.