Ματσάρα στο Αγρίνιο, με τον Βόλο να κάνει και πάλι το… θαύμα του! Με τρομερή ανατροπή (έχανε 2-0), η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε του Παναιτωλικού (2-3), φτάνοντας στο 4ο τρίποντο της εφετινής σεζόν. Το σύνολο του Κώστα Μπράτσου έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο εφετινό πρωτάθλημα και μετά από 7 αγωνιστικές, φιγουράρει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 πόντους.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Βόλο ήταν ο… ασπρόμαυρος Γιώργος Κούτσιας. Ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ «χτύπησε» στο φινάλε και οι φιλοξενούμενοι δραπέτευσαν με το τρίποντο από το Αγρίνιο.

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στο ματς, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. Ο Κολοβός βρήκε υπέροχα τον Σενγκέλια και ο τελευταίος κρέμασε από μακριά τον Κλέιμαν (είχε βγει από την εστία του) κάνοντας το 1-0.

Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από το πρώτο γκολ, ήρθε και το δεύτερο «χτύπημα» των γηπεδούχων. Στο 16΄ ο Νταγκό ντρίμπλαρε ωραία τον Εσκοβάλ και σούταρε με την μπάλα να κοντράρει στον Σιέλη και να καταλήγει στη δεξιά γωνία του Κλέιμαν για το 2-0.

Κάπου εκεί, ξύπνησε και το σύνολο του Κώστα Μπράτσου. Στο 28΄ λεπτό, ο Βόλος μείωσε με ωραίο σουτ του Τσοκάνη, με την ισοφάριση να έρχεται 7 λεπτά μετά. Ο Φερνάντες βρήκε με κεφαλιά τον Τσοκάνη, που έστειλε την μπάλα στο πλεκτό των γηπεδούχων για το 2-2.

Στο 44΄ οι αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν, με τον Παναιτωλικό να μένει με 10 παίκτες. Ο Καρέλης κλώτσησε εκτός φάσης τον Εσκοβάλ, παίρνοντας νωρίτερα τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Ο Βόλος πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο και δικαιώθηκε στο 79΄Μετά από σέντρα του Εσκοβάλ και λάθος εκτίμηση της φάσης από τον Στεργιάκη, ο Κούτσιας έγινε αποδέκτης της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα για το 2-3 και την ολική ανατροπή. Ετσι, ο Βόλος πήρε… τρελό διπλό και άφησε στην 6η θέση την ομάδα του Αγρινίου.

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Στεργιάκης, Μπακάκης, Κορνέλιους, Λάρσον, Χουχούμης, Μάρτενσον (Ζοάο Πέδρο 83′), Φλόρες (Μλάντεν 46′), Κολοβός (Ντίας 83′), Σενγκέλια (Ντουάρτε 72′), Νταγκό (Μόρσεϊ 67′), Καρέλης.

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν, Ουές (Ματίγια 89′), Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Φερνάντες, Ντέλετιτς (Μπατόκιο 75′), Μεθκίδα (Κούτσιας 61′), Οζέγκοβιτς (Τάχατος 89′).