Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο».

Στο επεισόδιο της Κυριακής (9/10) ο Θέμης υποχρεώνει την πεθερά του να καλέσει αιφνιδιαστικά την γυναίκα του με βιντεοκλήση. Πού την πετυχαίνει και με ποιον;

Ο Πέτρος προσπαθεί να μιλήσει για πρώτη φορά με την Ελισάβετ. Από την άλλη, ο Λευτέρης προσπαθεί να την κάνει να βγάλει για πρώτη φορά τα ράσα, αλλά εκείνη αρνείται.

Στο μεταξύ, ο Σαράντος πηγαίνει στο μοναστήρι για να πετύχει μία συμφωνία που θα αλλάξει τις ισορροπίες στο χωριό ενώ η Αλεξία θα έχει μία συνάντηση με την Ελισάβετ που θα της κάνει μεγάλη εντύπωση.

Η συνέχεια την Κυριακή στις 22:30 στο MEGA.

Δείτε αποκλειστικό απόσπασμα από το επεισόδιο

Πρωταγωνιστούν

Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης,  Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.