Έχουν περάσει λίγες μόλις εβδομάδες από την ιδέα που έριξε στο τραπέζι της Premier League ο επικεφαλής της νέας ιδιοκτησιακής ομάδας της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, ο οποίος μίλησε για ένα ενδεχόμενο All Star Game που θα μπορούσε να διοργανώσει το αγγλικό πρωτάθλημα.

Μια ιδέα, προφανώς βασισμένη πάνω στο μοτίβο του NBA. Την ιδέα του Μπόλι οι περισσότεροι διάσημοι, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και δημοσιογράφοι, τη σχολίασαν αρνητικά, καθώς έκαναν λόγο για πλάνα που δεν χωράνε στον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Η ίδια η Premier League ωστόσο φαίνεται πως «πείνασε» με την ιδέα. Διότι, σύμφωνα με τους «Times», η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος ξεκίνησε ήδη να μελετάει το πλάνο και να σκέφτεται ιδέες για ένα ενδεχόμενο All Star Game!

Όπως υποστηρίζουν στο Νησί, οι άνθρωποι της Premier League θέλουν να διοργανώσουν ένα παιχνίδι ανάμεσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του δικού τους πρωταθλήματος, κόντρα σε αυτούς των υπολοίπων κορυφαίων πρωταθλημάτων (La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1).

Μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει πάρει θέση πάνω στο δημοσίευμα, τόσο από την πλευρά της Premier League, όσο και από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα…