Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Παϊτίμ Κασάμι, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, με τον Ελβετό μέσο να εκφράζει τη χαρά του για την επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι.

Ο διεθνής άσος, όπως σας είχε αποκαλύψει to10.gr, το απόγευμα της Παρασκευής (30/9) βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υπέγραψε για 1+1 χρόνια, με την ομάδα του Πειραιά λίγο αργότερα να ανακοινώνει και επίσημα την προσθήκη του έμπειρου μέσου.

Μια μεταγραφή, που γέμισε με χαρά τον Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος στο πρώτο του μήνυμα στα social media μετά την ανακοίνωσή του από τους Πειραιώτες, μίλησε για την επιστροφή του στους Ερυθρόλευκους και ευχαρίστησε τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και τον Μιλτιάδη Μαρινάκη, για την εμπιστοσύνη τους.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα σε αυτό τον θρυλικό σύλλογο. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Μιλτιάδη Μαρινάκη. Πάμε Ολυμπιακάρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το μήνυμά του: