Χρειάζεσαι την καλύτερη action camera για να καταγράφεις απίστευτα πλάνα από τις υπαίθριες δραστηριότητές σου.

Είτε κάνεις κατάδυση, σέρφινγκ, ποδήλατο ή ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, αυτές οι ανθεκτικές action cams μπορούν να τραβήξουν ευκρινή, σταθερά βίντεο από τις τολμηρές περιπέτειές σου.

Από οικονομικές επιλογές μέχρι premium kit, βρήκαμε μια σειρά από τις κορυφαίες action cams σε διαφορετικές κατηγορίες τιμών, για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σου.

Πού αλλού; Μα φυσικά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του SHOPLFIX.gr όπου θα βρεις μεγάλη ποικιλία από action cams, αρκεί να κάνεις ένα «κλικ» και αυτή θα προστεθεί στο καλάθι των αγορών σου και θα σου παραδοθεί έγκαιρα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι για να την χρησιμοποιήσεις στις extreme δραστηριότητές σου.

Ποια είναι η καλύτερη όμως action camera που μπορείτε να αγοράσετε αυτή τη στιγμή;

Όπως είναι αναμενόμενο, στην κορυφή της λίστας βρίσκεται μια GoPro, αφού εδώ και χρόνια είναι ο «αρχηγός» στις action cams.

Αν λοιπόν είσαι των υδάτινων αθλημάτων, για παράδειγμα, μπορείς να επιλέξεις μια κάμερα η οποία είναι αδιάβροχη.

Ένα συμπαγές αλλά ισχυρό εργαλείο λήψης, η Hero 10 Black 5K Υποβρύχια με WiFi  διαθέτει εντυπωσιακές ικανότητες σταθεροποίησης, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις περισσότερες λειτουργίες λήψης της.

Η HERO10 είναι αδιάβροχη και ανθεκτική για να την κρατάς μαζί σου όπου και να πας. Είτε έρθεις αντιμέτωπος με λάσπη, χιόνι ή νερό (σε βάθος έως 10 μέτρα), το ανθεκτικό στις γρατσουνιές κάλυμμα του φακού προσθέτει μεγαλύτερη προστασία και μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα αν χρειαστεί.

Χάρη στην προηγμένη λειτουργία σταθεροποίησης βίντεο HyperSmooth 4.0 οι λήψεις σου είναι άψογες καθώς η κάμερα κάνει αυτόματα την ευθυγράμμιση με τον ορίζοντα για να σου προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα με ελάχιστη προσπάθεια.

Με το HindSight δεν χάνεις ούτε δευτερόλεπτο. Αυτή η πανίσχυρη λειτουργία καταγράφει βίντεο από 30 δευτερόλεπτα προτού πατήσεις την εγγραφή. Επιπλέον μπορείς να προγραμματίσεις εκ των προτέρων την έναρξη της λήψης σου ενώ μπορείς και να επιλέξεις τη διάρκεια της λήψης σου.

Επίσης μπορείς να κάνεις live streaming σε ανάλυση 1080p στα social media, αξιοποίησε την σταθεροποίηση HyperSmooth όταν κάνεις μετάδοση μέσω της εφαρμογής GoPro και αποθήκευσε το υλικό στην κάρτα SD για να το δεις αργότερα.

Αγόρασέ την από 504,60€

Με ανάλυση 23MP και λήψεις βίντεο 5.3K στα 60fps, η  GoPro HERO10 σου προσφέρει υψηλή ποιότητα εικόνας με εκπληκτική λεπτομέρεια, ρεαλιστικές υφές και έντονες αντιθέσεις, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Για να κάνει ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα, η HERO10 είναι συνδεδεμένη στο cloud – έτσι ώστε τη στιγμή που τη φορτίζετε, το υλικό σας μεταφορτώνεται αυτόματα στο cloud.

Ο νέος πανίσχυρος κινητήρας GP2 που διαθέτει αλλάζει τα δεδομένα: Ταχύτατες επιδόσεις, ευέλικτα χειριστήρια αφής και διπλάσιος ρυθμός καρέ για εκπληκτικά ομαλή λήψη.

Η μπροστινή οθόνη με τη live προεπισκόπηση της λήψης, η πίσω οθόνη με touch zoom, η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και η προηγμένη λειτουργία σταθεροποίησης HyperSmooth 4.0 σου χαρίζουν απλόχερα μοναδικές στιγμές με τους αγαπημένους σου. Ακόμα το σκέφτεσαι;

Αγόρασέ την από 477€

Εναλλακτικά και αν τα οικονομικά σας δεν σας το επιτρέπουν η action camera της Denver με μικρόφωνο και δυνατότητα εγγραφής HD, θα αποτελέσει το ιδανικό αξεσουάρ σας για την καταγραφή των extreme δραστηριοτήτων σας.

Με την οθόνη αφής μπορείς να ελέγχεις απευθείας τις φωτογραφίες σου. Διαθέτει κάμερα 5 ΜP και ευρυγώνιο φακό 120°  και μπορεί να τοποθετηθεί στο κράνος ή  στο ποδήλατο σας για να «κλειδώσετε» όλα τα στιγμιότυπα σας.

Με την ειδική προστατευτική θήκη που διαθέτει η action cam μπορεί να γίνει αδιάβροχη. Για να αποθηκεύεις περισσότερες φωτογραφίες μπορείς να τοποθετήσεις μια MicroSD κάρτα.

Αγόρασέ την από 34,95€