Συναγερμός σήμανε στις Αρχές των Χανίων όταν ειδοποιήθηκαν ότι τουρίστας έπεσε από μεγάλο ύψος στην παραλία Λύκος, νότια του νομού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν λίγα λεπτά πριν τις 17:00 όταν τουρίστας, ηλικίας 50 ετών, από τη Γερμανία έπεσε από μεγάλο ύψος, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα τοm σοβαρό τραυματισμό του.

Άμεσα έσπευσαν επί τόπου πλήρωμα του ΕΚΑΒ με ειδικό ιατρό από το Κέντρο Υγείας Σφακίων αλλά και κλιμάκιο πυροσβεστών από το Π.Κ. Ανωπόλεως, ενώ σπεύδει και ασθενοφόρο από τον Καβρό.

Νωρίτερα είχε λιποθυμήσει τουρίστρια

Νωρίτερα, μία τουρίστρια, ηλικίας 23 χρονών, από τη Ρωσία μόλις βγήκε από τη θάλασσα ένιωσε αδιαθεσία, λιποθύμησε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της στο κεφάλι.

Το περιστατικό συνέβη στις 14:00 στην πασίγνωστη παραλία του Μπάλου στα Χανιά και αμέσως έγινε αντιληπτό από τους δικούς της ανθρώπους οι οποίοι ειδοποίησαν το 112.

Ο ναυαγοσώστης, που διαθέτει η παραλία, βοήθησε τους οικείους της να μεταφέρουν τη νεαρή στο καραβάκι «Ιφιγένεια» που εκτελεί το δρομολόγιο Μπάλος – Καβονήσι Κισσάμου. Από την Κίσσαμο την παρέλαβαν, με τις αισθήσεις της, διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι την μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χανίων όπου θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί ο λόγος που προκάλεσε τη λιποθυμία και τον ελαφρύ – ευτυχώς- τραυματισμό της.