Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ… ξεδιπλώθηκε το πρωί του Σαββάτου στον αγωνιστικό χώρο των προπονητικών εγκαταστάσεων του Ρέντη. Και η αλήθεια είναι πως το πρώτο δείγμα της αλλαγής που προσπαθεί να επιφέρει ο Ισπανός τεχνικός στους Ερυθρόλευκους, μόνο ως θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί. Διότι μπορεί το παιχνίδι να ήταν φιλικό, αλλά η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Β έληξε με την πρώτη ομάδα να επικρατεί με το ευρύ 6-0, κάνοντας στο γήπεδο πολύ όμορφα πράγματα!

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε σε 3 ημίχρονα των 25 λεπτών, με τον Μίτσελ να εμφανίζει ξανά μετά από καιρό τον Κώστα Φορτούνη, εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης και δημιουργός τριών γκολ, να βλέπει τους Μπακαμπού, Ελ Αραμπί να σκοράρουν από δύο γκολ και να δημιουργούν ευχάριστο πονοκέφαλο, αλλά και να στέλνει μηνύματα για την επόμενη ημέρα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την πρώτη 11άδα που επέλεξε κατά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, ο Μίτσελ προτίμησε σχηματισμό 4-2-3-1 και έβαλε στο αρχικό σχήμα τους Κρίστινσον, Αβιλα, Παπασταθόπουλο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ στο τέρμα και την άμυνα. Στη θέση «6» ξεκίνησε ο Εμβιλά, ο οποίος είχε πιο μπροστά του τον Κώστα Φορτούνη, Βαλμπουενά, Μπιελ και Βρουσάι, με μοναδικό προωθημένο τον Σεντρίκ Μπακαμπού.

Στο δεύτερο 25λεπτο, ο Μίτσελ χρησιμοποίησε τους Παπαδούδη, Αβιλα, Μπα, Χρυσόπουλο, Ρέτσο (αριστερά). Στη μεσαία γραμμή παρέμειναν οι Εμβιλά και Φορτούνης, στα άκρα της επίθεσης πήραν θέση οι Μπόουλερ και Ντε Λα Φουέντε, ενώ η κορυφή της επίθεσης αποτελούνταν από το δίδυμο-φωτιά, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού! στη συνέχεια ο Μπιελ πήρε θέση πίσω από τον Γιουσέφ, αντί του Γάλλου φορ, ενώ στην πορεία υπήρξαν και άλλες αλλαγές, με τον Μίτσελ να δοκιμάζει πράγματα και κυρίως πρόσωπα.

ΤΑ 6 ΓΚΟΛ, ΟΙ 3 ΑΣΙΣΤ ΤΟΥ ΦΟΡΤΟΥΝΗ, ΟΙ ΦΟΡ ΚΑΙ Ο… ΕΜΒΙΛΑ

Γενικώς ο Μίτσελ προχώρησε σε αρκετές δοκιμές, θέλοντας να διαπιστώσει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του και σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος, καθώς η πίεση και το επιθετικό ποδόσφαιρο που ζήτησε από τους παίκτες του, αποτυπώθηκε σε όσα είδες τον αγωνιστικό χώρο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, τώρα, τα 6 γκολ της πρώτης ομάδας πέτυχαν οι Μπακαμπού (2), Ελ Αραμπί (2), Μπιελ και Ντε Λα Φουέντε, με τον Κώστα Φορτούνη να επιβεβαιώνει την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, «φτιάχνοντας» τα τρία από τα γκολ που σημείωσαν οι συμπαίκτες του. Επιπλέον, εξαιρετική παρουσία είχε ο Γιαν Εμβιλά, ενώ ο νέος προπονητής έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τους δύο σέντερ φορ του, όχι μόνο για τα 4 γκολ που πέτυχαν, αλλά διότι πήραν σωστές αποφάσεις και όταν έπαιξαν μαζί, έδειξαν να έχουν χημεία ως δίδυμο.

ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Β ΛΑΛΑ, ΚΟΥΤΡΗΣ, ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ

Αναφορικά με τον Ολυμπιακό Β, είναι αλήθεια ότι ο Αριέλ Ιμπαγάσα δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξαν οι δικοί του ποδοσφαιριστές. Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι στην ομάδα του «Κάνιο» αγωνίστηκαν και οι ποδοσφαιριστές που έχουν «κατέβει» από την 1η ομάδα, όπως οι Λαλά, Κούτρης, Ανδρούτσος και Γιάννης Μασούρας.

Με την αρχική 11άδα του Ολυμπιακού Β να αποτελείται από τους Στουρνάρα, Λαλά, Κούτρη, Καλογερόπουλο, Κινκουέ, Μαυρουδή, Κωστή, Ανδρούτσο, Ιάγκο Ιμπαάσα, Μαρίνοκαι Βοΐλη. Στη συνέχεια αγωνίστηκαν και οι Νίκας (γκολίπερ), Γιάννης Μασούρας, Νίκολιτς, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Συρμής, Αργυρίου, Τσέλιος και Αλγκασίμ Μπα.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΕΜΠΕ

Κλείνοντας έχει σημασία να αναφέρουμε ότι το εσωτερικό δίτερμα μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης ομάδας του Ολυμπιακού έγινε κεκλεισμένων των θυρών. Ωστόσο ο Κριστιάν Καρεμπέ φρόντισε να δείξει στο κοινό των Πειραιωτών το πρώτο γκολ του Σεντρίκ Μπακαμπού με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών ανέβασε βίντεο με το γκολ του Γάλλου σέντερ φορ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μετά από ωραία κάθετη του Εμβιλά και αφού πέρασε τον γκολκίπερ Νίκα.