Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα του από τον Άρη διέκοψε τη συνεργασία του με τον Κάρλος Κορμπεράν και βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Οι Πειραιώτες, που είχαν μόνο 2 νίκες σε 11 αγώνες με τον Ισπανό, ψάχνουν να κλείσουν αμέσως τεχνικό, την ώρα που υπάρχει διακοπή λόγω εθνικών ομάδων για δύο εβδομάδες.

Μπορεί λοιπόν η χρονική συγκυρία για την αλλαγή προπονητή να είναι καλή, αφού δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, όμως από την Κυριακή το βράδυ έχουν φύγει αρκετοί παίκτες για τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Αυτό σημαίνει ότι ο νέος προπονητής, που στόχος των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να βρίσκεται στον Ρέντη ιδανικά και την Τετάρτη, θα βρει περίπου 25 παίκτες στην πρώτη του προπόνηση.

Συγκεκριμένα, από τον Ολυμπιακό έχουν κληθεί στις εθνικές τους ομάδες οι Τόμας Βατσλίκ, Κώνσταντίνος Τζολάκης, Ντορόν Λάιντνερ, Παπέ Αμπού Σισέ, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας, Χάμες Ροντρίγκες, Πιερ Κούντε, Αγκιμπού Καμαρά, Ντιαντιέ Σαμασέκου, οι Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ και Ουί-Τζο, ενώ ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αποτελεί ιδιαίτερη περίπτωση, καθώς ζήτησε εξαίρεση.

Συνολικά, λοιπόν, θα απουσιάζουν 13 ποδοσφαιριστές λόγω υποχρεώσεων, κάτι που σημαίνει ότι ο νέος προπονητής, παρότι θα έχει χρόνο, αφού δεν έχει παιχνίδια ο Ολυμπιακός, δε θα έχει στη διάθεσή του προς αξιολόγηση όλο το ρόστερ.

Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες επιστρέφουν για προπόνηση το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ το ερχόμενο Σάββατο είναι αρκετά πιθανό να διεξαχθεί ένα φιλικό στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού.