Στο Λονδίνο, όπου θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες το Laver Cup, είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα, με τον Ρότζερ Φέντερερ να ετοιμάζεται για το… last dance της σπουδαίας του καριέρας. Ο Ελβετός «μαέστρος», όπως ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες μέσω των social media, θα αγωνιστεί στο Laver Cup και μετά θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Μια διοργάνωση, στην οποία θα συμμετέχουν μερικοί από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο, οι οποίοι θα συνθέσουν τις Team Europe και Team World, σε μια άτυπη μάχη που θα αναδείξει τους κορυφαίους του πλανήτη.

Διαβάστε επίσης: Παραγωγός σε ντοκιμαντέρ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Την Team Europe εκπροσωπούν οι Ρότζερ Φέντερερ, Ράφαελ Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς και Αντι Μάρεϊ, ενώ συμπαίκτης του είναι επίσης ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αλλά και ο φιναλίστ του πρόσφατου US Open, Κάσπερ Ρουντ.

Ο Ελληνας τενίστας μάλιστα πριν από λίγες ώρες είχε την ευκαιρία να προπονηθεί με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ, σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις της επαγγελματικής καριέρας του Ελβετού «μαέστρου». Οι δύο άνδρες μάλιστα έβγαλαν και τη σχετική αναμνηστική φωτογραφία, ποζάροντας δίπλα στον captain της Team Europe και θρύλο του παγκοσμίου τένις, Μπιορν Μποργκ.

Υπενθυμίζουμε ότι το Laver Cup θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 23-25 Σεπτεμβρίου, με όλο τον πλανήτη να ανυπομονεί πλέον για την τελευταία παράσταση του σπουδαίου Ρότζερ Φέντερερ.

Δείτε το βίντεο με την προπόνηση του Στέφανου με τον Ρότζερ: