Ντέρμπι do or die στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απόψε, ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό.

Οι «κίτρινοι» υποδέχονται τους Ερυθρόλευκους απόψε στη Θεσσαλονίκη (20:00), με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο νίκη, ώστε να μη μείνουν μακριά από την κορυφή όπου βρίσκεται ο Παναθηναϊκός ο οποίος έκανε το 5Χ5 μετά και τη χθεσινή νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στη «Λεωφόρο».

Ο Άρης θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο του τον Άλαν Πάρντιου, με τον Ματέο Γκαρσία να είναι ο μόνος που δεν μπορεί να υπολογίζει ο νέος τεχνικός της ομάδας για το αποψινό ματς.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη προέρχεται από την ισοπαλία με τον Βόλο και θα χρειαστεί τη νίκη ώστε να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα. Στην αποστολή του Κάρλος Κορμπεράν μπήκαν και τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα Σαμασέκου, Μπακαμπού, Χάμες, με τον Κολομβιανό να «κλέβει» την παράσταση…

Λίγο νωρίτερα, στο «Γεντί Κουλέ», ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:00), σε μια αναμέτρηση που κρίνεται από διαφορετικούς στόχους. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν και μετράνε μόλις μια νίκη και συνολικά τρεις βαθμούς σε αυτές τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.

Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου από την άλλη, έχει 10 βαθμούς και θέλει να μειώσει και πάλι τη διαφορά με τον Παναθηναϊκός, στοχεύοντας στο πρώτο διπλό της σεζόν.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της ημέρας:

Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης 18:00

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 19:00

Άρης – Ολυμπιακός 20:00

Βόλος – Ιωνικός 21:00