Ατρόμητος και Λαμία ήρθαν ισόπαλοι με 0-0 στο Περιστέρι σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες δεν έμειναν ευχαριστημένες λόγω των ευκαιριών που έχασαν και οι δύο ομάδες.

To ματς ξεκίνησε με εξαιρετικό ρυθμό με μεγάλες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Αρχικά στο 20’ και στο 29’ οι Περιστεριώτες φτάσανε μια ανάσα πριν το γκολ αλλά ο Κλωναρίδης και ο Γκονζάλες είδαν τις προσπάθειες τους να καταλήγουν λίγο άουτ.

Στο 32’ η Λαμία έχασε τρομερή φάση με τον Ντε Βινσέντι αλλά το σουτ του από πλεονεκτική θέση κατέληξε στην αγκαλιά του Γιαννιώτη.
Οι Περιστεριώτες απάντησαν με μεγάλη ευκαιρία στο 34’ με τον Κλωναρίδη μετά από πάσα του Ρομπάιγ να αστοχεί από κοντά

Το ημίχρονο έκλεισε με μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Ατρόμητο στο 45’ αλλά ο Κιάρτανσον καθυστέρησε από πλεονεκτική θέση να εκτελέσει και οι αμυντικοί της Λαμίας πρόλαβαν να αποσοβήσουν τον κίνδυνο και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Η επανάληψη ξεκίνησε όπως έκλεισε. Με μεγάλη ευκαιρία από την Λαμία και ειδικότερα στο 49’ ο Ντε Βινσέντι να τραντάζει το δοκάρι του Γιαννιώτη με κεφαλιά.

Η επόμενη στιγμή έγινε στο 77’ όταν ο Ρομπάιγ με διαγώνιο σουτ από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Η τελευταία φάση είχε διπλό δοκάρι για τον Ατρόμητο αφού στο 96’ ο Γκονζάλες με φάουλ βρήκε η μπάλα στην συμβολή των δοκαριών και ο Σαράνοφ με την πλάτη έστειλα ξανά την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο 0-0 και τον Ατρόμητο να μην παίρνει ένα τρίποντο που θα τον βοηθούσε για την διεκδίκηση των playoffs και την Λαμία να μένει με μια πικρή γεύση λόγω των χαμένων τις ευκαιριών.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Κεσχρίντα, Γκονζάλεθ, Φριντζόνσον, Κουέν, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοβ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Τσιλούλης, Σλίβκα, Ντε Βινσέντι, Μανούσος.