Σοκ στην Ηλεία από τον τραγικό χαμό ενός αγρότη. Ο 61χρονος από τη Ροδιά Πηνείας καταπλακώθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε και έχασε τη ζωή του βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής (16/9). Ο άτυχος άντρας, περίπου στις 7:00 το απόγευμα, επέστρεφε στο χωριό του μετά τις γεωργικές εργασίες που είχε κάνει στο χωράφι του.

Έχασε τον έλεγχο και το όχημα ανετράπη

Στο 5ο χλμ της επαρχιακής οδού Λαγάνα – Ροδιάς, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του τρακτέρ που οδηγούσε, βγήκε από το δρόμο και ανετράπη σε παρακείμενο χωράφι.

Το βαρύ όχημα τον καταπλάκωσε και πέθανε ακαριαία.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε αντιληπτό από περίοικους που έσπευσαν σε βοήθεια, κάλεσαν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο αγρότης μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Σιμόπουλου αλλά ήταν ήδη νεκρός. Οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Νεκρή και στη Λακωνία από τρακτέρ

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα τραγωδία από τρακτέρ σημειώθηκε και στην Κεφαλά Λακωνίας. Μια 57χρονη γυναίκα, η οποία εκτελούσε γεωργικές εργασίες σε χωράφι ιδιοκτησίας της, τραυματίστηκε θανάσιμα, ύστερα από ανατροπή του οχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε από την ιδιοκτήτρια παρακείμενης αγροτικής έκτασης.

Πιθανολογείται ότι ο γεωργικός ελκυστήρας ανετράπη, λόγω υψομετρικής διαφοράς που υπήρχε στο σημείο πραγματοποίησης των εργασιών.