Η επιλογή του κατάλληλου κινητού για εσάς εξαρτάται από το τι χρειάζεστε από το τηλέφωνό σας.

Το καλύτερο smartphone βασίζεται στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Και αυτό το ξέρει πολύ καλά η Samsung τόσο με το νέο αναδιπλούμενο κινητό της το Galaxy Z Flip4 όσο φυσικά και με το mainstream κινητό της τηλέφωνο Galaxy S22 ultra.

Αν θέλετε να γίνετε πιο δημιουργικοί με τη φωτογραφία σας, τότε οι κορυφαίες κάμερες και η ρύθμιση hands-free του Galaxy Z Flip4 είναι τέλεια. Αν πάλι θέλετε ένα τηλέφωνο που θα σας βοηθά στην καθημερινή σας επιχείρηση τότε σίγουρα το Galaxy S22 ultra είναι ιδανικό για σας.

Και τα δύο μπορείτε να τα βρείτε φυσικά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του SHOPFLIX.gr μαζί με τα υπόλοιπα κορυφαία κινητά τηλέφωνα της Samsung και τα απαραίτητα αξεσουάρ για να επιλέξετε. Χάρη στις έγκαιρες παραδόσεις της πλατφόρμας το νέο σας κινητό  θα φτάσει στην πόρτα σας στην ακριβή ημερομηνία παράδοσης που θα δείτε κατά την παραγγελία σας.

Σε κάθε περίπτωση και τα δυο κινητά αποτελούν αξιόλογες επιλογές με σημαντικά πλεονεκτήματα. Όμως υπάρχουν χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε ποιο είναι εκείνο που σας ταιριάζει.

Samsung Galaxy Z Flip4 5G 8GB 256GB Light Blue: Απλά βάλτε το στην τσέπη σας 

Μικρό αλλά ισχυρό, με δυνατότητα να διπλώνει, το Galaxy Z Flip4 είναι ένα compact smartphone πλήρους μεγέθους που έχει το κατάλληλο μέγεθος για να χωρέσει σε μια τσέπη.
Διαθέτει πανίσχυρο επεξεργαστή Snapdragon 8+ Gen 1 (4nm), ο οποίος σε συνδυασμό με τα 256 GB αποθηκευτικού χώρου και τα 8 GB LPDDR5 μνήμης RAM θα σας προσφέρουν υψηλές ταχύτητες και ομαλή απόδοση σε απαιτητικό multitasking, παιχνίδια ακόμα και με live streaming ταυτόχρονα.
Δεν χρειάζεται να το «ξεδιπλώσετε» για να έχετε πρόσβαση στις καθημερινές ψηφιακές σας εφαρμογές. Πλέον αυτές γίνονται με ένα άγγιγμα στην εξωτερική οθόνη 1,9 ιντσών. Αποκτήστε πρόσβαση στις γρήγορες ρυθμίσεις, απαντήστε σε μηνύματα και προσθέστε γραφικά στοιχεία για εύκολη χρήση των εφαρμογών χωρίς να χρειάζεστε την κύρια οθόνη.
Είστε έτοιμοι για τα καλύτερα κλικ; Ακόμη και τη νύχτα οι φωτογραφίες σας γίνονται φωτεινές χάρη στο Nightography και την κύρια κάμερα. Οι λεπτομέρειες διακρίνονται ακόμα και στο σκοτάδι με μεγαλύτερα pixel στην ευρυγώνια κάμερα. Χαμογελάστε!
Εκμεταλλευτείτε τις ευέλικτες γωνίες του smartphone σας για να τραβήξετε ομαδικές λήψεις, selfies και βίντεο από απίστευτες οπτικές γωνίες και με εντυπωσιακές λεπτομέρειες, ακόμη και στις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης.
Και αν ανησυχούσατε για το νερό; Αυτό το smartphone είναι και foldable και ανθεκτικά στο νερό. Μπορεί να παραμείνει σε βάθος 1,5 μέτρου για έως και 30 λεπτά.

Κύρια χαρακτηριστικά

Μνήμη RAM: 8GB

Επεξεργαστής: Snapdragon 8+ Gen 1

Μέγεθος Οθόνης:  6.7«

Κύρια Κάμερα: Διπλή κάμερα, Ευρυγώνιος 12MP, Υπερευρυγώνιος 12MP

Αποκτήστε το από 987,50 €

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 12GB 256GB Phantom White: Γράψε τις σκέψεις σου στο κινητό

Πρόκειται για ένα πανίσχυρο κινητό με τη δύναμη του Note. Το S Pen για πρώτη φορά ενσωματώνεται μέσα στο τηλέφωνο σας. Βγάλτε το  για να γράψετε, να σχεδιάσετε ή να ελέγξετε το smartphone σας.

H βελτιωμένη καθυστέρηση απόκρισης της εφαρμογής Samsung Notes κάνει κάθε κίνηση του S Pen να φαίνεται τόσο φυσική όσο το μελάνι στο χαρτί — και μπορείτε να μετατρέψετε αυτές τις βιαστικά γραμμένες ιδέες σε ευανάγνωστο κείμενο.

Ο νέος, ταχύτατος επεξεργαστής Exynos της Samsung αρχιτεκτονικής 4nm, προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις! Ακόμα ταχύτερο multitasking, προηγμένη διεργασία ΑΙ για καλύτερες φωτογραφίες ενώ το νέο σύστημα ψύξης επιτρέπει χρήση χωρίς υπερθερμάνσεις.

Και για τους φανατικούς του gaming; Απλά ετοιμαστείτε  για παιχνίδια με γραφικά εφάμιλλα με αυτά των κονσολών νέας γενιάς, αφού η Χclipse GPU είναι σχεδιασμένη με βάση την αρχιτεκτονική AMD™ RDNA 2 και φέρνει νέες τεχνικές απεικόνισης όπως το Ray Tracing στα χέρια σας.

Είστε έτοιμοι για μια πόζα; Τράβηξε φωτογραφίες και video με απίστευτη ποιότητα. Με τεράστιους αισθητήρες pixel και pixel που μεταμορφώνονται, το συγκεκριμένο smartphone διαθέτει την πιο αναβαθμισμένη κάμερα επαγγελματικού επιπέδου μέχρι στιγμής, ενσωματώνοντας τη δύναμη ενός επαγγελματικού κιτ σε μια φορητή συσκευή.

Κύρια χαρακτηριστικά

Μνήμη RAM: 12GB

Επεξεργαστής: Exynos 2200

Μέγεθος Οθόνης:  6.8«

Κύρια Κάμερα: Τετραπλή, 108 MP

Αποκτήστε το από 1.149,90€