Ένα ακόμη ατύχημα συνέβη λίγους μήνες πριν, στο τρενάκι του γνωστού λούνα παρκ, όπου και τραυματίστηκαν σοβαρά τα τέσσερα παιδιά. Ο κύριος Γιώργος μίλησε αποκλειστικά στο MEGA για τη δική του περιπέτεια στο Allou Fun Park, τον περασμένο Δεκέμβριο.

«Από την αρχή της πορείας του τρένου, είχαμε προβλήματα. Το βαγονέτο κόλλησε κάποια στιγμή. Στην πρώτη στροφή νιώσαμε έναν κραδασμό και ένα γκελ, όπως σε ένα απότομο φρενάρισμα» περιέγραψε ο κ. Γιώργος για την εμπειρία του στο λούνα παρκ.

Μέχρι να παντρευτείς θα γιάνει

Όπως αναφέρει επειδή ο ίδιος καθόταν μπροστά, χτύπησε στον θώρακα, ενώ έσπασε και δύο δόντια γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη αιμορραγία.

Στη συνέχεια, επισήμανε πως οι ζώνες ασφαλείας σε ορισμένα βαγονέτα του τρένου είναι σε «άθλια κατάσταση» και οι αγκράφες δεν κουμπώνουν.

«Μέχρι να παντρευτείς θα γιάνει» ήταν η απάντηση των υπευθύνων της επιχείρησης στον κ. Γιώργο, ενώ αποκάλυψε πως τον εκφόβισαν ώστε να μην κάνει μήνυση λέγοντάς του πως «θα μπλέξει».

Το νερό άδειασε σε 30 δευτερόλεπτα

Αναφορικά με το πρόσφατο ατύχημα νέα στοιχεία έρχονται στο φως. Υπήρξε μείωση του νερού με αποτέλεσμα το τρενάκι στο λούνα παρκ Allou Fun Park να μη λειτουργεί σωστά και να τραυματιστούν τα παιδιά, όπως αποκάλυψε στο Live News ο αστυνομικός συντάκτης στο «Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Από την έρευνα και τις πληροφορίες των αστυνομικών φαίνεται να προκύπτει ότι «υπάρχει πρόβλημα σε μία από τις δύο αντλίες που τροφοδοτούν με νερό το παιχνίδι, και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το άδειασμα του νερού σε 30 δευτερόλεπτα» σημείωσε ο κ. Λαμπρόπουλος.

Έτσι, το βαγονέτο, χωρίς την ύπαρξη του νερού που θα μείωνε την ταχύτητά του, μπήκε στην στροφή με τη μέγιστη ταχύτητα με αποτέλεσμα τα παιδιά να εκσφενδονιστούν. Για να κατανοήσει κανείς το μέγεθος του κινδύνου που διέτρεξαν τα παιδιά, αρκεί να αναφερθεί ότι το βαγονέτο κατεβαίνει από την κατηφόρα με περίπου 40 km/h και λόγω της τριβής με το νερό η ταχύτητά του μειώνεται στα 7 km/h πριν μπει στη στροφή, κάτι που αυτή τη φορά δεν συνέβη.