Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στη φετινή φάση των ομίλων του Europa League.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι των Ερυθρόλευκων ξεκινά με αφετηρία τη Γαλλία. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν αντιμετωπίζει τη Ναντ απόψε (22:00) για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, επιθυμώντας τη νίκη για το ξεκίνημα με το… δεξί.

Οι Πειραιώτες ικανοποίησαν στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον Ιωνικό, με τον Μπιέλ να ξεχωρίζει και να στέλνει το πρώτο… μήνυμα. Ο Κάρλος Κορμπεράν δε θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάν Εμβιλά, ο οποίος ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα, ενώ εκτός θα μείνουν τόσο ο ανέτοιμος Βρσάλικο όσο και ο Μπα, που θα εκτίσει την ποινή του.

Παράλληλα, ο Ισπανός θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος έχει να παίξει από την πρώτη αναμέτρηση με τη Μακάμπι Χάιφα στα προκριματικά του Champions League.

«Είμαστε όλοι έτοιμοι. Το αυριανό παιχνίδι και τη φάση των ομίλων τη βλέπουμε ως την ευκαιρία μας να αποδείξουμε ότι θέλαμε να βρεθούμε σε αυτήν τη φάση των ομίλων. Δουλέψαμε πολύ για να τα καταφέρουμε και δουλέψαμε για να δείξουμε για ποιο λόγο βρισκόμαστε σε αυτήν τη φάση. Μας αρέσει να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη» ανέφερε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Κάρλος Κορμπεράν.

Για τη γαλλική ομάδα, οι Μερλέν και Σισοκό επέστρεψαν στις προπονήσεις και αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.