Η μεταγραφή της 10ετίας είναι επίσημη. Και με… ανακοίνωση. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του θρυλικού Μαρσέλο. Ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του αθλήματος θα φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Οι αριθμοί του Μαρσέλο προκαλούν ίλιγγο. Εχει αγωνιστεί σε 546 αγώνες με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2006, έχοντας 38 γκολ και 103 ασίστ σε αυτό το διάστημα.

Επιπλέον, έχει κατακτήσει: 5 Champions League, 4 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 3 UEFA Super Cup, 6 Πρωταθλήματα Ισπανίας, 2 Κύπελλα Ισπανίας, 5 Super Cup Ισπανίας, ενώ έχει κατακτήσει και ένα Confederations Cup με την Εθνική Βραζιλίας!

Με αυτό το συγκλονιστικό βιογραφικό, λοιπόν, έρχεται για να αποτελέσει έναν από τους ηγέτες του Ολυμπιακού. Εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Με τους Ερυθρόλευκους να περιμένουν από τον 34χρονο Βραζιλιάνο ότι θα προσφέρει λύσεις κορυφαίου επιπέδου. Και στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη, καθώς το όνομά του βρίσκεται κανονικά στη λίστα των Πειραιωτών για τους αγώνες του Europa League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση ενός θρύλου του ποδοσφαίρου, του Μαρσέλο, που θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Γεννημένος στις 12 Μαΐου 1988, ο 34χρονος σούπερ σταρ ανήκε στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2006 μέχρι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Κατά τη διάρκεια αυτών των 16 ετών πραγματοποίησε 546 συμμετοχές με την ισπανική ομάδα και κατέστη ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της, αλλά κι εκείνος με τα περισσότερα τρόπαια (25). Κατέκτησε πέντε Champions League, έξι πρωταθλήματα, τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, τρία ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, δύο Copa del Rey και πέντε ισπανικά Σούπερ Καπ.

Με τη Ρεάλ πέτυχε 38 γκολ, ένα εκ των οποίων στον τελικό του Champions League το 2014 εναντίον της Ατλέτικο. Με την εθνική Βραζιλίας, την οποία έχει εκπροσωπήσει 58 φορές με απολογισμό έξι γκολ, έχει αγωνιστεί σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα (2014, 2018) και έχει κατακτήσει το Confederations Cup (2013). Προτού υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης αγωνιζόταν στη Φλουμινένσε.