Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έχει ακόμα ενοχλήσεις στον επιγονατιδικό τένοντα και δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα τις ξεπεράσει και σε τι κατάσταση θα είναι για να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής στο Eurobasket.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα ο Δημήτρης Ιτούδης δεν ανακοίνωσε δωδεκάδα και η αποστολή της Εθνικής θα ταξιδέψει αύριο (31/8) για το Μιλάνο με 14 παίκτες. Αυτό σημαίνει πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι τραυματίες.

Διαβάστε επίσης: Παραμένει τρίτη στα power rankings της FIBA η Ελλάδα

Θυμίζουμε πως ο προπονητής της επίσημης αγαπημένης, μετά τη σημερινή τελευταία προπόνηση, «έκοψε» τους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Γιάννη Κουζέλογλου και Δημήτρη Κακλαμανάκη.

Όσον αφορά στον Κώστα Αντετοκούνμπο λοιπόν ο Ιτούδης εξετάζει το ενδεχόμενο να τον συμπεριλάβει στην τελική επιλογή, ακόμα κι αν δεν είναι στο 100% με σκοπό να τον έχει στη διάθεσή του για τα ματς της επόμενης φάσης που θα διεξαχθούν στο Βερολίνο.

Ο διεθνής σέντερ ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης για να προλάβει, αλλά φαντάζει δύσκολο να αγωνιστεί στα παιχνίδια του ομίλου.