Ελεύθερος, με την επιβολή περιοριστικών όρων, αφέθηκε μετά την απολογία του ο 70χρονος, ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής τραυμάτισε δύο παιδιά 14 και 16 ετών όταν αυτά μπήκαν στην αυλή του σπιτιού του στο Αλεποχώρι.

Συγκεκριμένα, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης προσέγγισης στο Αλεποχώρι, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου που θα διαμένει καθώς και της καταβολής χρηματικής εγγύησης 10.000 ευρώ.

Τι υποστήριξε ο 70χρονος

«Ήθελα να εκφοβίσω και όχι να σκοτώσω», είπε ο 70χρονος που πυροβόλησε στο Αλεποχώρι εναντίον των δύο ανήλικων παιδιών.

Μιλώντας στο MEGA, η μητέρα του 14χρονου, ενός εκ των δύο παιδιών, που πυροβολήθηκαν, σημείωσε: «Πρέπει να μπει στο χειρουργείο, πρέπει να κάνει κάποιες επεμβάσεις. Το έχει βρει σε κάποιο αριστερό σημείο, έχει πολλά σκάγια πάνω του, πρέπει να καθαριστεί. Βγήκε ο κύριος με την καραμπίνα και χτύπησε τα παιδιά. Είναι σε αδιέξοδο το σπίτι, είναι δέκα σπίτια εκεί, όλοι είναι μια γειτονιά, ο ένας γνωρίζει τον άλλον. Αν ο κύριος αυτός έχει την τρέλα του, καλώς να τιμωρηθεί. Ήταν λίγο αντικοινωνικός, δεν μιλούσε και πολύ με όλο τον κόσμο, μοναχικός τύπος».