Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο «Eleven Sports» ο Μπρούνο Φερνάντες, αναφέρθηκε στο μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο και στις φήμες, που τον θέλουν να έχει ζητήσει τη μεταγραφή του από την Γιουνάιτεντ.

«Υπάρχουν πολλές εικασίες, αλλά δεν υπάρχει κανείς καλύτερος από τον Κριστιάνο για να μιλήσει για αυτό. Μπορεί να ξέρω ένα ή δύο πράγματα, αλλά δεν θα είμαι αυτός που θα μιλήσει», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος μέσος των «Κόκκινων Διάβολων».

Συνέχισε: «Προς το παρόν είναι παίκτης της Γιουνάιτεντ, δεν ξέρω για το μέλλον του, αν θα φύγει ή αν θα μείνει. Όπως είπε, θα μιλήσει σύντομα, και θα έχουμε χρόνο να ακούσουμε τι έχει να πει.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που δεν θα ήθελε να μην μείνει στην Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο. Μπορεί να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο και να μας δώσει πολλά γκολ, αλλά είναι δική του απόφαση.

Πρέπει να σεβαστούμε αυτό που θέλει. Αν θέλει να μείνει, θα είμαστε χαρούμενοι για αυτό, αν θέλει να φύγει επειδή πιστεύει ότι είναι καλύτερο για αυτόν, θα είμαι προσωπικά χαρούμενος για αυτόν.

Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι εντάξει, παραμένει στο υψηλότερο επίπεδο και κάνει τη χώρα μας περήφανη».