Οι άνθρωποι της διοίκησης της ΑΕΚ τρέχουν με γοργό ρυθμό το μεταγραφικό σχεδιασμό της Ένωσης, με τις επαφές με τους υποψήφιους στόχους να είναι καθημερινές.

Μάλιστα, χθες φέρονται να υπήρξαν αρκετά τηλεφωνήματα, ανταλλαγές email και γενικότερα παρατηρήθηκε έντονη κινητικότητα για τις επόμενες προσθήκες.

Ωστόσο, εξελίξεις θα προκύψουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα, με τις πιθανότητες να προχωρήσει κάποια υπόθεση και μέσα στο Σαββατοκύριακο να είναι πολλές.

Στόχος του Δικεφάλου είναι να φθάσει στην απόκτηση ενός εξτρέμ και ενός σέντερ φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνα του Σέρχιο Αραούχο και του Λιβάι Γκαρσία.

Αξίζει όμως να σημειωθεί πως ο Ματίας Αλμέιδα και η διοίκηση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ έχουν συμφωνήσει ότι αν προκύψει κάποια περίπτωση από το… πάνω ράφι σε άλλη θέση θα γίνει οπωσδήποτε κίνηση, με την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν έχει κλείσει τον εξτρέμ και βρεθεί παίκτης που θα μπορεί να παίξει στα χαφ αλλά και ως επιτελικός χαφ, τότε τα δεδομένα αλλάζουν και η επόμενη κίνηση μπορεί να είναι η απόκτηση ενός δεξιού μπακ.