Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν της Superleague ξεκινούν από τη Λαμία, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται απόψε (20/08, 21:00) την Ένωση.

Φυσικά, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ως μοναδικό στόχο να φύγουν με το διπλό από το ΔΑΚ Λαμίας, ώστε να πραγματοποιήσουν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, η οποία είναι μια από τις πιο σημαντικές της σύγχρονης ιστορίας τους λόγω της επιστροφής στο σπίτι «τους».

Ο Ματίας Αλμέιδα με το καλημέρα έχει να διαχειριστεί μια σημαντική απουσία, αφού ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς δεν θα είναι στη διάθεση του, λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες. Από ‘κει και πέρα όμως, εκτός του Μουκουντί, ο οποίος μόλις σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση, όλοι οι υπόλοιποι θα δώσουν κανονικά το παρών.

Όσον αφορά τη Λαμία, που θα προσπαθήσει να ξεκινήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα, σε μια χρονιά που στόχος της είναι για ακόμη μια φορά η αποφυγή του υποβιβασμού, τα προβλήματα είναι πολλά. Σαράνοφ, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Τζανδάρης, Γιακουμάκης και Καραμάνος είναι εκτός, με τον Τζιανλούκα Φέστα να καταστρώνει χωρίς αυτούς τα πλάνα του.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Αλμπάνης.

Η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Τρόπουλος, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Γκοράνοφ, Μπενίτες, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπάμπης, Τσιλούλης, Βασιλακάκης, Τρούμπουλος, Μαργαρίτης, Αναγνωστόπουλος, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Τσούκαλος