Την Δευτέρα το βράδυ (22/8, 22.00) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την Λίβερπουλ για την τρίτη αγωνιστική της Premier League στο πρώτο κλασικό ντέρμπι της χρονιάς.

Μια περίοδος οπού βρίσκει και τις δύο ομάδες σε κακή κατάσταη και με καμία νίκη μέχρι στιγμής στο ενεργητικό τους. Σαφέστατα σε χειρότερη κατάσταση είναι η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ, η οποία έχει κάνει τραγικό ξεκίνημα μιας και το 0/2 την έχει φέρει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Όπως είναι λογικό στο «Νησί» η Γιουνάιτεντ δέχεται σκληρή κριτική κάτι που βρήκε αντίθετο τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του αποκάλυψε ότι εκνευρίστηκε με τα σχόλια που γίνονταν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Σίγουρα δεν ήταν μια καλή εβδομάδα για την Μάντσεστερ Γιουνάτεντ μετά το ματς με την Μπρέντφορντ. Σε αυτό το σημείο ξεχνάμε το πόσο καλή ομάδα είναι η Μπρέντφορντ.

Είδα το πρώτο ημίχρονο στις προπονητικές εγκαταστάσεις και οδηγούσα για να πάω στο σπίτι μου ακούγοντας στο ραδιόφωνο την εκπομπή του Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ.

Στην πρώτη μου χρονιά εδώ είχαμε επικρατήσει 6-0 απέναντι στη Βίλα και δεν το θυμάμαι να ήταν τόσο σκληρός πνευματικά. Οπότε ακούγοντας αυτά που έλεγε ήμουν έτοιμος να καλέσω και να του πω ότι έχει ξεχάσει πως υπήρξε και εκείνος ποδοσφαιριστής.

Εαν ένας πρώην ποδοσφαιριστής μιλάει με αυτόν τον τρόπο μπορείς εύκολα να καταλάβεις τι κάνουν οι υπόλοιποι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα ο Γερμανός τεχνικός,  αποκάλυψε ότι θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι της Δευτέρας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τους Φιρμίνο και Κεϊτά.