Ο Ολυμπιακός θέλει καλό αποτέλεσμα στην Κύπρο. Θέλει να πάρει τη νίκη. Θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League, έναντι του Απόλλωνα Λεμεσού. Και κυρίως θέλει να συνεχίσει να εξελίσσεται, να νικάει και μέσα από τις νίκες να αποκτά ψυχολογία, να παίζει καλύτερα και να βελτιώνεται.

Με τον Κάρλος Κορμπεράν να κρίνει ότι η παρουσία της ομάδας του στο δεύτερο παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας ήταν αυτή που ήθελε και να επιλέγει να κρατήσει στο αρχικό σχήμα τους 10 από τους 11 της Σλοβακίας. Με μόνη εξαίρεση τον Ινμπόμ Χουάνγκ.

Ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να ρίξει μάχη του ΓΣΠ τον Κορεάτη μέσο, δείχνοντας ότι τον θεωρεί άμεσα έτοιμο για την αναμέτρηση με την ομάδα του Νταβίντ Καταλά, όπως ουσιαστικά είχε προαναγγείλει to10.gr από το μεσημέρι. Μάλιστα, αναμένεται να τον δούμε σε ρόλο Ζινκερνάγκελ, μπροστά από τους Εμβιλά και Κούντε, που θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι των Ερυθρόλευκων.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τόμας Βατλίκ, ενώ μπροστά του θα πάρουν θέση οι Μπα και Σισέ στο κέντρο της άμυνας, με τους Αβιλα και Ρέαμπτσιουκ στα δύο άκρα. Εμβιλά, Κούντε και Χουάνγκ θα αποτελέσουν την τριάδα του άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Ζινκερνάγκελ να μετατίθεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης, τον Ραντζέλοβιτς να μένει δεξιά και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Ο Κορμπεράν μίλησε για νοοτροπία νικητή που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το ΓΣΠ της Λευκωσίας, αλλά και για να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού. Και αυτό ζητάει διαρκώς από τους ποδοσφαιριστές του. Να ακολουθούν το πλάνο, να είναι σίγουροι για τους εαυτούς τους, να είναι θετικοί στη σκέψη τους και να παίξουν βάσει του ταλέντου τους. Συνδυασμός πραγμάτων, που θα φέρει νίκες και επιτυχίες στον Ολυμπιακό.