Ακόμα ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου εξέφρασε τη γνώμη του σχετικά με τις μεταγραφές τις οποίες έχει πραγματοποιήσει φέτος το καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα, παρά τα οικονομικά προβλήματα που έχει.

Συγκεκριμένα ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Kicker, τόνισε πως δεν καταλαβαίνει πως γίνεται οι «Μπλαουγκράνα» να κάνουν τόσες μεταγραφές ενώ πρόσθεσε πως ίσως οι Καταλανοί να βρίσκονται σε κίνδυνο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν το καταλαβαίνω για πολλούς λόγους. Ο πρώτος είναι γιατί δεν είμαι οικονομολόγος. Δεύτερον, αν μου πεις ότι δεν έχω χρήματα, δεν θα ξοδέψω κάτι. Μου συνέβη δύο φορές με την πιστωτική μου, ευτυχώς πριν από κάποια χρόνια.

Η μόνη ομάδα που ξέρω η οποία πούλησε το γήπεδο και άλλα δικαιώματα είναι η Ντόρτμουντ. Την τελευταία στιγμή ήρθε ο Βάτσκε και έσωσε την κατάσταση. Δεν ξέρω αν υπάρχει ένας Βάτσκε στην Μπαρτσελόνα.»

Τέλος δεν παρέλειψε να σχολιάσει για ακόμα μία φορά το επιβαρυμένο φετινό πρόγραμμα:

«Δημιουργούν νέα πρωταθλήματα. Κάνουν το Μουντιάλ μεγαλύτερο, ώστε να συμμετέχουν περισσότεροι. Το ίδιο κάνουν με το Euro, καταπληκτικό. Το πιο σημαντικό στον αθλητισμό είναι η προπόνηση. Αλλά δεν έχουμε χρόνο γι’ αυτό. Οι παίκτες επίσης δεν έχουν χρόνο διακοπών».