Αναστάτωση επικρατεί στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης, μετά τον εντοπισμό νεκρού άνδρα, με τραύματα από μαχαίρι, μέσα στο σπίτι του σήμερα, Παρασκευή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το thestival μαχαιρωμένος βρέθηκε ένας 52χρονος άνδρας μέσα στο δωμάτιό του, σε ισόγειο διαμέρισμα της οδού Αγίας Αικατερίνης, στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης.

Τον άτυχο άνδρα βρήκαν οι γονείς του μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς όταν έφτασαν ήταν ήδη ο άντρας ήταν ήδη νεκρός.

Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί για το περιστατικό με τον 52χρονο παραπέμπουν σε αυτοκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, στο δωμάτιο που βρέθηκε νεκρός εντοπίστηκε αυτοσχέδιο όπλο, αποτελούμενο από σωλήνα και φυσίγγια.

Ως εκ τούτου οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής παρέδωσαν την υπόθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από κατάθλιψη και είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Αρχικά ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής

Οι γονείς του 52χρονου δήλωσαν στους αστυνομικούς ότι άκουσαν έναν θόρυβο και στη συνέχεια βρήκαν τον γιο τους πεσμένο στο δάπεδο.

Η μαρτυρία αυτή καθώς και το γεγονός ότι από την πρώτη έρευνα δεν βρέθηκε στο χώρο μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο, δεν επέτρεπαν να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Έτσι αρχικά την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, όπως προαναφέρθηκε, τα στοιχεία που βρέθηκαν αργότερα συνηγορούν στο ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Ένοικος της πολυκατοικίας ανέφερε ότι πρόκειται για μία πολύ ήσυχη και καλή οικογένεια και ότι σοκαρίστηκαν με την τραγική είδηση. Άλλος ένοικος ισχυρίστηκε πως δεν υπήρξαν ποτέ εντάσεις ανάμεσα στους γονείς και τον άτυχο γιο, ο οποίος δε διέμενε στο διαμέρισμα. Ο ίδιος, όπως λέει, είχε δει πριν από λίγες μέρες τον άτυχο άνδρα και δεν διέκρινε κάποιο ανησυχητικό σημάδι. «Ήταν ένας χαρούμενος και χαμογελαστός άνθρωπος», σημείωσε.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε γείτονας, ο άνδρας είχε σχέση με μια γυναίκα η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα πριν από μερικά χρόνια, γεγονός που τον επηρέασε πολύ ψυχολογικά.