Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται εντατικά για το ματς της ερχόμενης Πέμπτης (11/8) κόντρα στην Σλάβια Πράγας για τη ρεβάνς του 2-0 υπέρ των Τσέχων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ετοιμάζει τα πλάνα του χωρίς τον Παλάσιος που αποβλήθηκε άδικα από τον διαιτητή Μπουκέ στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Έτσι ο Σέρβος τεχνικός αναζητεί την λύση στο κενό που άφησε ο Αργεντινός εξτρέμ που κούμπωνε ακριβώς στο πλάνο του ώστε το Τριφύλλι να φτάσει στην μεγάλη ανατροπή.

Τα σχέδια φαίνονται τακτικά να είναι δύο. Το πρώτο είναι με δεξί εξτρέμ τον Γιώργο Βαγιαννίδη που έχει δοκιμαστεί στην συγκεκριμένη θέση στην προετοιμασία και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Η δεύτερη λύση είναι η μετακίνηση του Αιτόρ στο δεξί φτερό και στα αριστερά να υπάρξει ο Γκάνεα μαζί με τον Χουανκάρ που είναι και οι δύο πολύ επιθετικοί μπακ.

Να σημειωθεί ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά ο Βέρμπιτς λόγω ότι έπαιξε με τη Ντινάμο Κιέβου στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.