Η Παρί Σεν Ζερμέν βλέπει κάθε χρόνο να πέφτει σε τοίχο και να μην καταφέρνει να πετύχει έναν από τους βασικούς της στόχους, την κατάκτησή ενός τροπαίου Champions League.

Τα χρήματα πέφτουν «βροχή» στον Γαλλικό σύλλογο ωστόσο, οι αποτυχίες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, υποδέχονται η μια την άλλη. Οι νέοι άνθρωποι στους πρωταθλητές Γαλλίας, ο προπονητής Κριστόφ Γκαλτιέ αλλά και ο αθλητικός διευθυντής, Λουίς Κάμπος, σκοπεύουν να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε όλο αυτό να λάβει ένα τέλος.

Μάλιστα, έχουν κάνει γνωστή στους ποδοσφαιριστές του κλαμπ, μια λίστα με νέους, άκρως ασυτηρούς κανόνες, οι οποίοι αφορούν στην ώρα άφιξης αλλά και στα… κινητά τηλέφωνα.

Ωστόσο αυτός που έχει προκαλέσεις τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ο σχετικός με τις εξόδους των παικτών. Αναφέρεται μεταξύ άλλων, πως απαγορεύονται οι νυχτερινές έξοδοι.

Όμως το πιο εντυπωσιακό δεν είναι αυτό, καθώς ο Λουίς Κάμπος έχει ενημερωθεί για τα μέρη όπου συχνάζουν οι ποδσφαιριστές της ομάδας του και έχει προβλέψει ώστε να υπάρχουν άτομα που θα «χτενίζουν», τα μαγαζιά αυτά ώστε να είναι σίγουρος ότι τα μέτρα τηρούνται.

Δήλωσε μάλιστα πως: «πρέπει να πειθαρχείτε εντός και εκτός γηπέδου, η λάμψη τελείωσε» Σημειώνεται δε πως οι κινήσεις αυτές γίνονται με την σύμφωνη γνώμη του προέδρου του συλλόγου, Νασέρ Αλ  Κελαϊφί.

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ έκανε και αυτός μια σημείωση με την οποία στηρίζει πως «αν υπάρχουν παίκτες που ξεφεύγουν από τα όρια, θα απολυθούν. Κανένας παίκτης δεν θα είναι πάνω από την ομάδα»