Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανθρωποκυνηγητό των αστυνομικών αρχών, προκειμένου να εντοπίσουν τον 21χρονο σύντροφο και βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι.

Παρά τις εκτεταμένες έρευνες, μέχρι στιγμής ο 21χρονος πακιστανικής καταγωγής παραμένει άφαντος.

Αυτή είναι η «ταυτότητα» του 21χρονου

Το MEGA μετέδωσε μία φωτογραφία του νεαρού που αναζητούν οι αστυνομικές αρχές.

Το μικρό του όνομα είναι Ασάν, γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 2001, έχει ύψος 1,68 και κατάγεται από το Πακιστάν.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, η ώρα θανάτου της Νικολέτας υπολογίζεται στις έξι το απόγευμα της Δευτέρας, με την αστυνομία να ενημερώνεται από τους οικείους της περίπου στις 23.00 το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Αυτές τις πέντε ώρες εκμεταλλεύθηκε ο 21χρονος και κατάφερε να εξαφανιστεί.

Οι έρευνες γίνονται σε σημεία όπου υπάρχουν ομοεθνείς του, με τους οποίους μπορεί να έχει έρθει σε επικοινωνία, ώστε να τον βοηθήσουν για να συνεχίσει να κρύβεται.

Το άγνωστο αιματηρό περιστατικό

Όπως μετέδωσε το MEGA, νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως σχετικά με το παρελθόν του νεαρού συντρόφου της άτυχης Νικολέτας.

Αφορούν σε ένα αιματηρό περιστατικό, στο οποίο πρωταγωνίστησε ο 21χρονος, την περίοδο των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι είχε βγει για διασκέδαση σε ένα νυχτερινό κέντρο στο Περιστέρι όπου συνέβη ένα επεισόδιο, κατά το οποίο τραυματίστηκε ελαφρά ο 21χρονος.

Μάλιστα, τότε, η 17χρονη Νικολέτα είχε καταθέσει υπέρ του στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου, λέγοντας ότι είχε δεχτεί επίθεση από ομάδα Ρομά.

Έρευνα στο κινητό της 17χρονης: Οι καυγάδες και η «απειλή» χωρισμού

Τους δέκα μήνες που η Νικολέτα διατηρούσε δεσμό με τον 21χρονο, οι τσακωμοί μεταξύ του ζευγαριού ήταν συχνοί και έντονοι.

Αυτός φαίνεται πως ήταν και ο λόγος για την απόφαση της 17χρονης να τελειώσει την σχέση της με τον καταζητούμενο.

Στο κινητό τηλέφωνο της ανήλικης, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές εντόπισαν μηνύματα απειλητικού περιεχομένου, που είχε στείλει ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της Νικολέτας.

Οι Αρχές, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τον 21χρονο, αναζητούν το τελευταίο στίγμα από το κινητό του τηλέφωνο, με την ελπίδα να μπορέσουν να εντοπίσουν το δρομολόγιο διαφυγής του.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ακόμα συλληφθεί, δεν αποκλείεται να εμπλέκεται και με διακίνηση ναρκωτικών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, πριν από λίγες ώρες αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο Αιγάλεω, σε σπίτι όπου ζουν Πακιστανοί, χωρίς όμως αποτέλεσμα.