Με ένα απρόοπτο ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του πρώτου αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του europa league με αντίπαλο τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Σίμε Βρσάλικο δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση με την παρουσία του στις αναμετρήσεις με τους Σλοβάκους να τίθεται εν αμφιβόλω.

Ο Κροάτης αμυντικός κάνει θεραπεία με σκοπό να φανεί αν θα μπορέσει να προλάβει είτε το αυριανό είτε το επόμενο παιχνίδι τους πρωταθλητές Σλοβακίας και μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Πέραν του Κροάτη εκτός προπονήσεις για τρίτη συνεχόμενη μέρα βρίσκεται και ο Κώστας Μανωλάς. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους στη μάχη για πρόκριση στα play off του europa league με τον Κάρλος Κορμπεράν να αντιμετωπίζει ένα σοβαρό θέμα σε ότι έχει να κάνει με την αμυντική του γραμμή.

Οι αλλαγές που προανήγγειλε ο Ισπανός προπονητής στην ευρωπαϊκή λίστα περιλαμβάνει το όνομα του Γκονζάλο Άβιλα. Ενώ εάν προκύψει ανάγκη δεν αποκλείεται μετάξι και δεύτερη παρουσία αμυντικού.