Συνελήφθη τελικά ο 49χρονος δράστης Αλβανικής καταγωγής, που χθες βράδυ μετά από άγριο ξυλοδαρμό, σκότωσε την 41χρονη γυναίκα του στη Ζάκυνθο.

Η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται κατά το παρελθόν να είχε κάνει καταγγελία στη αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία από τον θύτη, ο οποίος είχε φύγει από το σπίτι.

Συγκεκριμένα, η άτυχη γυναίκα είχε υποβάλει τον Ιούνιο μήνυση κατά του 49χρονου για ενδοοικογενειακή βία, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τότε είχε αφεθεί ελεύθερος, με εισαγγελική εντολή να μην την πλησιάζει στα 100 μέτρα.

Χθες το βράδυ όμως επέστρεψε και μετά από έντονο καυγά, την ξυλοκόπησε και της επιτέθηκε με μαχαίρι, χτυπώντας της στο θώρακα και το λαιμό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Το χρονικό της νέας γυναικοκτονίας…

Όλα συνέβησαν αργά το βράδυ της Κυριακής, όταν μετά τις 23:00 έλαβε κλήση η Άμεση Δράση (άγνωστο από ποιον) για την δολοφονία της 41χρονης.

Όταν έφτασαν στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν τη γυναίκα αιμόφυρτη και δίπλα της ένα μαχαίρι κουζίνας.

Η 41χρονη είχε θλαστικά τραύματα, μώλωπες και εκδορές.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δράστης την ξυλοκόπησε και της επιτέθηκε με μαχαίρι, χτυπώντας της στο θώρακα και το λαιμό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Το σπίτι της οικογένειας που έγινε το συμβάν / Πηγή εικόνας: imerazante.gr

Τη ζήλευε…

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δράστης φαίνεται να ζήλευε τη σύζυγο του και αυτή ήταν η αφορμή για όλους τους καβγάδες του ζευγαριού.

Η άτυχη 40χρονη ήταν μητέρα τριών παιδιών και δούλευε ως καμαριέρα σε ξενοδοχείο της περιοχής του Τσιλιβή.