To πρωί της Τρίτης αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ο 49χρονος δράστης της γυναικοκτονίας, ο οποίος ομολόγησε ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 40χρονη σύζυγό του.

Το άγριο έγκλημα που έγινε στο χωριό Τσιλιβή έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Ζακύνθου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα έφερε χτυπήματα από μαχαίρι στα πλευρά και στο πρόσωπο, ενώ είχε δεχθεί γροθιές και κλωτσιές.

Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» τα δύο ανήλικα παιδιά της

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα Ζακύνθου, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναμένεται να αναλάβει τα δύο ανήλικα παιδιά της άτυχης γυναίκας.

Πρόκειται για ένα κορίτσι 8 ετών και ένα αγόρι 14 ετών, ενώ το τρίτο παιδί είναι ενήλικο και μένει μόνιμα στην Καλαμάτα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο άνδρας συνελήφθη 12 ώρες μετά τη δολοφονία της γυναίκας, στην οικοδομή όπου εργαζόταν στο χωριό Κερί.

«Ήταν τέλεια μάνα, φταίμε και εμείς», δηλώνει ο γιος της 40χρονης

Το ενήλικο παιδί της οικογένειας, ο 20χρονος γιος τους, συγκλόνισε αναφερόμενος στη μητέρα του.

Μιλώντας στον Alpha, ο 20χρονος αποκάλυψε πως η μητέρα του φοβόταν πολύ και πως η επιθετική συμπεριφορά του πατέρα του συνεχιζόταν για πολλά χρόνια.

«Το φταίξιμο είναι και δικό μας, γιατί δεν είχαμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα, ήταν πολύ μεγάλο λάθος μας αυτό. Τα συζητούσαμε γενικά με τη μάνα μου. Έκανε δυο δουλειές για να τα βγάλει πέρα και εγώ δεν ήμουν εδώ. Τα έκανε όλα για εμάς. Μόνο για τα παιδιά της. Ήταν η τέλεια μάνα. Λυπάμαι τα αδέλφια μου, πρέπει να βρούμε μια λύση και να συνεχίσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γιος του ζευγαριού.