Τέλος στο θρίλερ με τον θάνατο της 20χρονης κοπέλας στην Αίγινα φαίνεται πως μπαίνει, καθώς το φως της δημοσιότητας βλέπει μήνυμα που φέρεται να απέστειλε η νεαρή κοπέλα λίγες ώρες πριν βρεθεί απαγχονισμένη από τη μητέρα στην αυλή του σπιτιού της.

Με τον τρόπο αυτό, οι Αρχές φέρεται να αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

«Έχω βρει έναν τρόπο να τελειώσουν όλα αυτά και άμεσα» έγραψε στην κολλητή της φίλη η 20χρονη, λίγες ώρες πριν την τραγωδία που όπως όλα δείχνουν πρόκειται τελικά για αυτοχειρία.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η 20χρονη μπορεί να έδειχνε χαρούμενη, όμως στο σπίτι της ζούσε δύσκολες καταστάσεις που φαίνεται πως την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», η μητέρα της είχε χωρίσει με τον πατέρα της και διατηρούσε μία άλλη σχέση με έναν άντρα που σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ήταν βίαιος απέναντι της.

Αυτό δεν μπορούσε να το αντέξει το νεαρό κορίτσι και μεταξύ τους υπήρχαν προστριβές και εντάσεις για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόταν στη μαμά της.

Η κοπέλα έφυγε τα ξημερώματα από το μαγαζί όπου εργαζόταν και όπως κατέθεσαν στις αστυνομικές Αρχές πρόσωπα που ήταν μαζί της δεν έδειχνε να είναι προβληματισμένη πόσο μάλλον έναν άνθρωπο που σκοπεύει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, επέστρεψε στο σπίτι, πήρε ένα σχοινί και κρεμάστηκε. Η μητέρα της ήταν αυτή που την βρήκε στον κήπο του σπιτιού. Τις φωνές της μητέρας άκουσαν γείτονες, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο για βοήθεια όμως ήταν αργά.