Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών αποδίδουν αξιωματικοί της ΕΛΑΣ την δολοφονία άνδρα στη μέση του δρόμου το μεσημέρι της Κυριακής στην Αγία Βαρβάρα.

Περίοικοι ειδοποίησαν το «100» λίγο πριν τις 15.00 και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Εντόπισαν τον άνδρα βαριά τραυματισμένο στη μέση του δρόμου επί της οδού Μακρυγιάννη 9. Άμεσα διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και κατέληξε.

Πριν τη δολοφονία φέρεται να είχε συνάντηση με άλλο άτομο και υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ τους. Ο δράστης φέρεται να κυνήγησε το θύμα και τελικά τον πυροβόλησε στην οδό Μακρυγιάννη 9. Στο σημείο της δολοφονίες βρέθηκαν τουλάχιστον 4 κάλυκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα Ρομά ήταν γνωστό στις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Μάλιστα προ ημερών είχε δεχθεί επίθεση από άγνωστα άτομα που τον ξυλοκόπησαν άγρια ενώ λίγο καιρό πριν στην ίδια περιοχή είχε σημειωθεί επεισόδιο με μαχαιρώματα μεταξύ μελών συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών.

Για αρκετές ώρες μετά τη δολοφονία ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με τη συμμετοχή της ΟΠΚΕ πραγματοποίησαν έρευνες στην περιοχή. Μάλιστα δεν έλλειψαν και εντάσεις από Ρομά κατοίκους της περιοχής που αντιδρούσαν στις έρευνες της Αστυνομίας.