Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 14χρονης κοπέλας στη Λέσβο.

Το in φέρει στη δημοσιότητα την συγκλονιστική κατάθεση της 14χρονης κοπέλας στους αστυνομικούς.

Η κατάθεση της νεαρής κοπέλας είναι γροθιά στο στομάχι.

«Από τον Ιανουάριο του 2022 και έπειτα ο Μ.Ε. άρχισε να θωπεύει την … στο μηρό, μέσω στο αυτοκίνητό του, τόσο κατά τη διαδρομή από τον χώρο των προπονήσεων προς την οικία της, όσο και σε δασώδη ερημική τοποθεσία, ενώ φρόντιζε να κρατάει τελευταία την ανωτέρω ανήλικη στο αυτοκίνητό του» αναφέρεται στη δικογραφία.

Όπως τονίζεται, «από τον Φεβρουάριο, θώπευε σχεδόν μετά από κάθε προπόνηση, δηλαδή τρεις φορές την εβδομάδα το χειμώνα και τέσσερεις φορές την εβδομάδα το καλοκαίρι την … στο στήθος και στα γεννητικά όργανα, κατέβαζε το παντελόνι του, έβγαζε το δικό του γεννητικό όργανο και ζητούσε από την … να το αγγίζει μέχρι αυτός να ολοκληρώσει. Ήταν δε, πάντα πρόστυχος σε αυτά που της έλεγε, όπως για παράδειγμα ‘θέλω να σε γ@μ@σ@’».

Στη συνέχεια στη δικογραφία αναφέρεται πως «τους τελευταίους δύο μήνες ο … είχε ζητήσει από την… επανειλημμένα τέσσερις ή πέντε φορές, με την τελευταία εξ αυτών να είναι την Πέμπτη 21/7/2022, να προβεί σε στοματικό έρωτα εντός τους αυτοκινήτου του.

«Μου κατέβασε το σορτσάκι και το εσώρουχο»

«Πριν από περίπου 20 μέρες ο προπονητής με το αυτοκίνητό του με πήγε σε απομονωμένη και σκοτεινή τοποθεσία. Μου ζήτησε να κατέβω από το αυτοκίνητο, μου κατέβασε το σορτσάκι και το εσώρουχο και με κακοποίησε σεξουαλικά» είπε στους αστυνομικούς η 14χρονη.

«Εγώ δεν είχα προηγούμενη σεξουαλική εμπειρία. Του ζητούσα επανειλημμένα να σταματήσει, ωστόσο με είχε ακινητοποιήσει και με άφησε μετά από δέκα λεπτά» συμπλήρωσε.

«Μετά τη σεξουαλική πράξη είδα αίμα στο εσώρουχό μου. Όταν επέστρεψα σπίτι το πέταξα στα σκουπίδια» κατέληξε.

Δείτε αναλυτικά…

«Μου είχε εκμυστηρευτεί ότι ο προπονητής όταν την επέστρεφε στο σπίτι την άγγιζε σε διάφορα σημεία του σώματός της. Επίσης μου είχε πει ότι διατηρούσε ψεύτικο προφίλ στο Facebook προκειμένου να επικοινωνεί μαζί της. Μετά την προπόνηση άφηνε πρώτα τα άλλα κορίτσια στα σπίτια τους και τελευταία άφηνε την …, παρ’ όλο που αυτό δεν ήταν λογικό βάσει δρομολογίου» κατέθεσε φίλη της 14χρονης στους αστυνομικούς.