Η μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό έφθασε. Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Ισραήλ, οι Ερυθρόλευκοι θα υποδεχτούν τη Μακάμπι Χάιφα απόψε (22:00, Cosmote Sport 1) με τον κόσμο στο πλευρό τους στο «Γ. Καραϊσκάκης», με στόχο την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να φωνάξει «παρών» απόψε στο Φάληρο, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να έχει μπροστά της μια μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το 1-1 του πρώτου αγώνα δίνει τον πρώτο λόγο στους Πειραιώτες, οι οποίοι με μια… απλή νίκη μπορούν να περάσουν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

«Οι παίκτες μας θα είναι σε καλύτερη κατάσταση. Έχουμε δουλέψει πολύ τις τελευταίες ημέρες. Η προσέγγισή μας θα είναι διαφορετική και με τον κόσμο δίπλα μας θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τα αδύνατα σημεία της Μακάμπι.

Να πιέσουμε ψηλά. Τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι» δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Ο Ολυμπιακός έχει απόψε την ευκαιρία να ζήσει ακόμη μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά, με τον κόσμο του να αναμένεται να του δώσει πολύτιμη ώθηση άλλη μια φορά.