Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των «ερυθρόλευκων» εισιτηρίων για τον επαναληπτικό με την Μακάμπι Χάιφα (27/7, 22:00), για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Μέχρι σήμερα περισσότεροι από 20.000 οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν κλείσει θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης», με την κινητικότητα στη διάθεση των εισιτηρίων είναι μεγάλη, όπως και το ενδιαφέρον των φιλάθλων του πειραϊκού συλλόγου για τη «μάχη» που έχουν μπροστά τους οι πρωταθλητές.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα και παρά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών που διανύουμε το «Γ. Καραϊσκάκης» αναμένεται να είναι γεμάτο το βράδυ της Τετάρτης.

Να σημειωθεί ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Maccabi, όπως και των εισιτήριων διαρκείας, θα συνεχιστεί και αύριο Τρίτη (26/7) από τις 10:00 έως τις 18:00, από τα εκδοτήρια, όπως και όλο το 24ωρο online.

Υπενθυμίζεται ότι δεν διατίθενται μεμονωμένα εισιτήρια για το πέταλο της Θύρας 7, αφού στις Θύρες 3-7 ισχύουν μόνο εισιτήρια διαρκείας.