Γνωστό έγινε το πρόγραμμα της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Μόλις πέντε αγωνιστικές θα περιμένει ο Ολυμπιακός για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να φιλοξενείται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη.

Διαβάστε επίσης: Βαγγέλης Μαρινάκης: «Η ομοσπονδία ζει από τα χρήματα της Super League και επιστρέφει ασέβεια»

Οι Ερυθρόλευκοι θα φιλοξενήσουν αργότερα τον ΠΑΟΚ, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι πρωταθλητές θα αντιμετωπίσουν τον «αιώνιο» αντίπαλο τους στην 11η αγωνιστική, όπου θα διασταυρώσουν τα… ξίφη τους στη «Λεωφόρο» κόντρα στον Παναθηναϊκό, πριν κλείσουν τον πρώτο γύρο κόντρα στην ΑΕΚ στο Φάληρο για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, το πρώτο ντέρμπι του δεύτερου γύρου θα γίνει στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Άρη για την 18η αγωνιστική. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Οι Ερυθρόλευκοι θα φιλοξενήσουν στη συνέχεια τον Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 24η αγωνιστική, πριν ολοκληρώσουν την κανονική διάρκεια με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην «Opap Arena» για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Super League.