Τρεις νίκες με ισάριθμες εντυπωσιακές εμφανίσεις μετρούσε μέχρι στιγμής στα φιλικά προετοιμασίας της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δείχνοντας πολύ ενθαρρυντικά σημάδια βελτίωσης ,με τον Τεν Χαγκ στον πάγκο της.

Σήμερα, στην τέταρτη φιλική τους αναμέτρηση, το σερί αυτό σταμάτησε. Παρ’ όλο που η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε με 2-0, οι «χωριάτες» απάντησαν και με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα έγραψαν το τελικό 2-2.

Το σκορ άνοιξε στο 25ο λεπτό ο Σάντσο, ο οποίος συνεργάστηκε εξαιρετικά από τα αριστερά με τον Σο που του γύρισε ιδανικά την μπάλα για να γράψει το 1-0.

Στο 42ο λεπτό ο Ράσφορντ επιχείρησε σουτ-βολέ το οποίο κόντραρε στον αμυντικό της Βίλα, Μάτι Κας, και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 2ο ημίχρονο η μάδα του Στίβεν Τζέραρντ ανέβασε την επίδοσή της και ο Λέον Μπέιλι, που είχε περάσει λίγο νωρίτερα ως αλλαγή, έπειτα από ωραία κούρσα και τεχνικό αριστερό πλασέ νίκησε τον Ντε Χέα και μείωσε το σκορ.

Εν τέλει στο 93′, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κάλουμ Τσέιμπερς πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας της Γιουνάιτεντ και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Έτσι μπήκε τέλος στο σερί της Γιουνάιτεντ με τον Τεν Χαγκ στον πάγκο, έχοντας επικρατήσει απέναντι σε Λίβερπουλ, Melbourn Victory και Κρίσταλ Πάλας.