Την παρέμβαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με την οποία το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» επεκτείνεται, με τους δικαιούχους να διπλασιάζονται, σχολίασε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημείωσε, «ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε σήμερα διπλασιασμό των δικαιούχων voucher για το πρόγραμμα ‘Τουρισμός για όλους’. Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για διπλή εξαπάτηση των πολιτών».

Διαβάστε επίσης: Τουρισμός για Όλους: Κλείνει σήμερα η πλατφόρμα

«Μάλλον πιστεύει ο κ. Μητσοτάκης ότι οι Έλληνες κάνουν διακοπές όλο τον χρόνο όπως ο ίδιος»

Η Κουμουνδούρου εξήγησε, στην ανακοίνωσή της, ότι στην αρχή, ο πρωθυπουργός «ανακοίνωσε αύξηση του ποσού από τα 120 σε 150 ευρώ για όλη την οικογένεια, ενώ μέχρι πρότινος λαμβάνονταν υπόψιν τα εξαρτημένα από τον δικαιούχο μέλη της οικογένειας».

Και προσέθεσε πως, «στην πραγματικότητα, πρόκειται για μείωση του ποσού από 180 έως 330 ευρώ για μια τετραμελή οικογένεια», σχολιάζοντας: «Τόσο γενναιόδωρος είναι απέναντι στους πολίτες, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ούτε για λίγες ημέρες διακοπών».

«Σήμερα, μετά την κατακραυγή από τους πολίτες και τους επιχειρηματίες του τουρισμού», όπως υποστήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ, «ανακοίνωσε τον διπλασιασμό των δικαιούχων, αλλά από τον Σεπτέμβριο! Μάλλον πιστεύει ο κ. Μητσοτάκης ότι οι Έλληνες κάνουν διακοπές όλο τον χρόνο όπως ο ίδιος», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Για να καταλήξει: «Μετά το ‘απάτη pass’ για τους λογαριασμούς του ρεύματος, ήρθε το ‘απάτη για όλους’ στον τουρισμό. Ένας πρωθυπουργός της εξαπάτησης, την ώρα που χρειάζονται γενναία μέτρα στήριξης της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας».