Με το… δεξί θα επιχειρήσουν να μπουν στο φετινό Europa Conference League ΠΑΟΚ και Άρης, που απόψε θα δώσουν τα πρώτα τους επίσημα ματς.

Αρχικά, οι Ασπρόμαυροι φιλοξενούνται από τη Λέφσκι Σόφιας για το β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League και θέλουν να βάλουν γερές βάσεις πρόκρισης από σήμερα (21/7, 20:00, Novasports 2).

Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι το ακλόνητο φαβορί, όμως δε θα είναι στρωμένος με… ροδοπέταλα ο δρόμος για εκείνον σε μια… καυτή έδρα όπως αυτή της βουλγαρικής ομάδας.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Λέφσκι Σόφιας: Μιχούλοβ, Σούντμπεργκ, Φαν Ντερ Κάαπ, Κόρδοβα, Πετρίς, Γκάλτσεβ, Κράστεβ, Στεβάνοβ, Κράεβ, Μπαρί, Ρονάλντο.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κάργας, Σοάρες, Σβαμπ, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Ντάντας, Κουαλιάτα, Κούτσιας.

Λίγο αργότερα, και συγκεκριμένα έπειτα από μία ώρα, ο Άρης υποδέχεται την Γκόμελ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το β’ προκριματικό γύρο της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA (21/7, 21:00, Novasports prime).

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο υπάρχει αρκετή αισιοδοξία για το αποψινό ματς, χωρίς όμως να υποτιμούν τους αντιπάλους τους, που έχουν έρθει στη Θεσσαλονίκη με… δίψα για διάκριση.

Οι παίκτες του Χερμάν Μπούργος θα έχουν και τη στήριξη των οπαδών τους, κάτι το οποίο δε θα ισχύει και για τη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης, που θα είναι κεκλεισμένων των θυρών έπειτα από σχετική συμφωνία των δύο ομάδων και το ΟΚ της UEFA.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Άρης: Κουέστα, Οντεμπάγιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίιρσμαν, Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Ντουκουρέ, Νταμπό, Λουίς Πάλμα, Γκρέι.

Γκόμελ: Σαντόφσκι, Παντία, Κουτσίνσκι, Αφί, Ματσβέτσικ, Μπάχα, Αλεξίεβιτς, Ποταπένκο, Ερμάκοβιτς, Σέντκο, Μάκας.