Αιωνίως φρέσκια και αναντίρρητα κλασική. Χαλαρωτική όσο και πλημμυρισμένη από την έξαψη του παγκοσμίου φήμης night life της. Ανεπιτήδευτη και συγχρόνως luxurious – ανάλογα με την πλευρά από την οποία θα επιλέξεις να την κοιτάξεις. Η Μύκονος συμπυκνώνει την ουσία του καλοκαιριού, όπως και αν την αντιλαμβάνεται ο καθένας, και φέτος βρήκε το ποτό που της ταιριάζει. Γιατί CÎROC σημαίνει celebration και celebration σημαίνει Μύκονος.

Η ultra premium βότκα με τον ξεχωριστό χαρακτήρα και την απαλή και εκλεπτυσμένη γεύση, είχε ήδη διαγράψει εντυπωσιακή πορεία σε διεθνούς ακτινοβολίας events και σημαντικές διοργανώσεις – ανάμεσά τους τα Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου και των Καννών. Φέτος, με εκλεκτή συντροφιά, πέρασε ένα άκρως καλοκαιρινό τριήμερο στον πιο must προορισμό που αντανακλά την παιχνιδιάρικη πολυτέλεια που βρίσκεται στον πυρήνα της.

Playful luxury

Στην cool παρέα της CÎROC περιλαμβάνονταν επτά νέοι, ωραίοι και ανερχόμενοι από τον χώρο της μόδας, της μουσικής και του χορού. Η Κέισι Μίζιου, ο Έντουαρντ Στεργίου, η Χαρά Παππά, η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, ο Bill Roxenos η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη και ο DJ Kas έζησαν το απόλυτο μυκονιάτικο τριήμερο που τα είχε όλα και μάς έδειξαν τι σημαίνει YOUR SUMMER – CÎROC YOUR MYKONOS.

Αντικατοπτρίζοντας τη μοναδικότητά της, αφού σε αντίθεση με τις κλασικές βότκες από σιτηρά, η γαλλική ultra premium βότκα αποστάζεται από εκλεκτά σταφύλια της περιοχής του Cognac, η CÎROC δημιούργησε μια απόδραση από την καθημερινότητα στηριγμένη σε όσα την κάνουν να ξεχωρίζει: playful moments, instant celebration, unique experiences, high-energy nights, sunkissed glamour, freedom of expression και, σαφώς, premium taste, ήταν οι πρωταγωνιστές του απολαυστικού ταξιδιού.

All-day celebration

Η παρέα της CÎROC ξεκινούσε τις μέρες της με στιγμές πολυτέλειας και χαλάρωσης στο Mileo Boutique Hotel, παρασυρόταν από τα playful vibes της μοναδικής παραλίας του Solymar Beach Restaurant στο Καλό Λιβάδι, απολάμβανε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στο iconic Scorpios, παλλόταν στα exclusive party vibes στο διεθνές Lio Mykonos και έβρισκε χρόνο για εκλεπτυσμένες luxurious στιγμές by the pool στο Destino Pacha Hotel, που απογειώνονταν από την premium γεύση CÎROC.

Ένα ultra premium ποτό του διαμετρήματος της CÎROC, με γεύση ανάλαφρη και ταυτόχρονα ζωηρή, δεν χρειάζεται το παραμικρό για να αναδείξει στο μέγιστο τα αρώματα και τη γοητεία του. Όμως διατηρώντας πάντα ζωντανή την playful πλευρά της, η CÎROC εντυπωσιάζει σε κάθε σταγόνα και μέσα από τα hero serves που έχουν δημιουργηθεί για να απογειώνουν κάθε ξεχωριστή στιγμή.

Δροσερό, γλυκόξινο και πρόθυμο να συνοδεύσει κάθε στιγμή της ημέρας, το γευστικό Cîroc Spritz με χυμό cranberry και πορτοκάλι, σιρόπι ζάχαρης και αφρώδη οίνο, γαρνιρισμένο με μία φλούδα πορτοκαλιού και φύλλα φρέσκου δυόσμου αποδείχθηκε ιδανικό ταίρι κάτω από τον καυτό μεσημεριανό ήλιο της Μυκόνου.

Καθώς ο ήλιος ετοιμαζόταν να χαρίσει στους εκλεκτούς καλεσμένους της CÎROC μοναδικά ηλιοβασιλέματα, γεμάτα ένταση και χρώμα, τα ποτήρια γέμιζαν με Cîroc Fizz με χυμό cranberry, χυμό πορτοκάλι και λεμονάδα, γαρνιρισμένο με φλούδα πορτοκαλιού και  δυόσμο – ένα κοκτέιλ ενδιαφέρον όσο και γοητευτικό.

Στη διάρκεια της νύχτας, το επιβεβλημένο extra touch απολαυστικής πολυτέλειας στα Mykonian nightlife experiences της παρέας, ήρθε με τη μορφή του απόλυτου Cîroc & Tonic. Μια επιλογή, παρεμπιπτόντως, που δένει με κάθε ξεχωριστή στιγμή – στο νησί των Ανέμων, την Αθήνα ή οπουδήποτε αλλού.

Απολαύστε υπεύθυνα.